Ania936
Fanka BB :)
Tak woda podstawaTotalnie NIE ZNOSZĘ myć okienmnie też męczą mdłości potwornie, ale powiem ci że jak jem małe porcje a dość często (co 2-3 godziny maks) to jakby mniej są dokuczliwe. No i dużo płynów, przede wszystkim wody ☺
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak woda podstawaTotalnie NIE ZNOSZĘ myć okienmnie też męczą mdłości potwornie, ale powiem ci że jak jem małe porcje a dość często (co 2-3 godziny maks) to jakby mniej są dokuczliwe. No i dużo płynów, przede wszystkim wody ☺
Podobno w drugim trymestrze będzie lepiejU mnie to samo. 20-30 min spaceru i leżę na kanapie. Przed zajściem w ciążę byłam nawet aktywna osoba, a tu taki spadek formy... Mam nadzieję, że chwilowy.
Aha tak pytam, bo właśnie się tam umówiłam i myślałam że coś jest nie takBez żadnej większej filozofii. Gyncentrum mam w Katowicach a te inne centrum pod domem. Dosłownie 5 min pieszo.
Ale ekstra pomysł!! Muszę jeszcze raz jechać do action, a dzisiaj byłamPrzepraszam że się nie odnoszę do Waszych wiadomości ale padam. Dopiero dojeżdżamy do domu cały dzień latalismy nawet chwili nie siedziałam. Byliśmy u teściów. Mąż jie wytrzymał i synek zaniósł im pudełeczko... Dorzucam zdj jakie
Teraz jest kiedy tak niedobrze że nie myślę. Muszę szybko się wykąpać i się klade
Nawet mi nie mów, ostatnio mężowi wyrzygalam że on nie ma mdłości tylko ja mam i się rozpłakałam zaraz że swojej głupoty, bo co on może za toJa dzis tak samo... mdlosci od rana, zapachy te co byly kiedys piekne, dzis sa nie do przezycia dla mnie i takie mam nerwymąż obrywa za nic...
![]()
Też zamówiłam, nawet tą samą okładkę [emoji16]
Ponton tu jesteśmy żeby się nawzajem wspierać [emoji846]Cześć ja dziś od samego rana dobry chumorek i lepiej się czuje chyba caly stres juz ze mnie zszedł. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty[emoji110][emoji110][emoji110] DZIEKUJE WAM ZA WSPARCIE I SLOWA OTUCHY W CIEZKICH CHWILACH JESTESCIE NIEZASTĄPIONE [emoji8][emoji8][emoji8]
To super że tak się interesują. Widać że jesteś pod dobrą opieką [emoji846]Dokładnie, tez się zdziwiłam bo po obchodzie jeszcze przyszedł i dopytywał o wcześniejsze poronienia, o poprzednią ciążę, pytał czy miałam robione przeciwciała przeciwjądrowe (pierwsze słyszę o nich). Wyjaśnił wszystko i jestem o wiele spokojniejsza, opieka jest tu naprawdę dobra [emoji4] jesteśmy z fasolką w dobrych rękach![]()
Gratuluję [emoji846]Ja już po wizycieDzidzia 5,1mm z bijącym serduszkiem
6t3d
Witamy [emoji846]Cześć dziewczyny przyłączam się do was termin mam na 17 listopadausg 25 marca zarodek plus serduszko
obecnie 7 tc +1 dzień ale czuję wewnętrzny nie pokój
Melduję się. Ja o 17.45. Także zaraz po Tobie. U mnie 6+4
Przepraszam że się nie odnoszę do Waszych wiadomości ale padam. Dopiero dojeżdżamy do domu cały dzień latalismy nawet chwili nie siedziałam. Byliśmy u teściów. Mąż jie wytrzymał i synek zaniósł im pudełeczko... Dorzucam zdj jakie![]()
Teraz jest kiedy tak niedobrze że nie myślę. Muszę szybko się wykąpać i się klade
no pewka sama na internecie widziałamAle ekstra pomysł!! Muszę jeszcze raz jechać do action, a dzisiaj byłammam nadzieję że mogę zgapić?