Mag...
Fanka BB :)
zgadzam się. Ogólnie lubimy się wpier... A jak już się komuś powodzi to tragedia... Nie lubię tego w PolakachOgólnie nasze społeczeństwo ma bardzo dużą tendencje do oceniania innych po wyglądzie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zgadzam się. Ogólnie lubimy się wpier... A jak już się komuś powodzi to tragedia... Nie lubię tego w PolakachOgólnie nasze społeczeństwo ma bardzo dużą tendencje do oceniania innych po wyglądzie
Super widzisz mówiłam ze bedzie dobrzePołożna w rejestracji powiedziała to samo!Taka Solidarność. Już się nie stresuje. Myślę, że wszystko jest ok, cieszę się tylko po prostu sprzęt jest do dupy
wychodzi na to, że pierwsze usg miałam w 4 tygodniu
a ja liczyłam na cuda
w apce już zmienilam tydzień ciąży
![]()
Tak lubimy i to bardzo.. ale żeby zapytać drugiego czy coś może pomóc to już nie bardzozgadzam się. Ogólnie lubimy się wpier... A jak już się komuś powodzi to tragedia... Nie lubię tego w Polakach![]()
O juz znalazłamRówno tydzień różnicy. Wg om 8+4 wg usg 7+4.
u mnie beda jutro, mam zapas w zamrazalniku po ostatnim gotowaniu ichJa ważę 60kg przy wzroście 162 cm w 1 ciąży ważyłam 53 kg i tak teraz przy 3 ciąży około 60 kg
U mnie dziś na obiad gołąbki a u Was?
ja na szybko spagetti bo zanosilam jeszcze obiad córce kolezanki. Oboje z mężem byli w szpitalu z covidem a ich 13latka sama. Masakra całe szczęście on dzisiaj wychodzi więc jutro obowiązkowo robię rosołek najlepszy po chorobie![]()
U mnie też gołąbki [emoji1787][emoji1787][emoji85][emoji85]
Ja tak samo. Nie mogę się doczekać. Przed ciążą cwiczylam z chodakowską, teraz też będę bo ma również ćwiczenia dla kobiet w ciążyTak już znalazłam sobie jakieś ćwiczenia i Rez zamierzam ćwiczyć od 2 trymerstru![]()
Haha team grubaskiTeam grubaskija mam 165 cm i na na wadze 90kg
ale, jak już dziewczyny tutaj pisały, z wagą 80kg wyglądam względnie szczupło, a ważąc 72 to byłam chuchro. Nie wiem, czy kości ciężkie czy co
![]()
Ja dziś jest 9+3, mdłości nie mam żadnych od jakiś 2tyg mniej więcej i super. Ale... Cały czas, non stop, sterczą mi sutki i są przeokropnie tkliwe. Stanik tylko sportowy, najmiekszy jak się da.
Brzuch już ogólnie czuje, że się powiększa. Śpię na brzuchu i już nie jest tak rozkosznie miło na mojej tluszczowej faldce, tylko czuć.. twardo.
Kiedy moje usg na nhs nie wiemczekam cierpliwie na list. Kolejne spotkanie z położna 19.04 więc już całkiem niedługo
![]()