Martaem1983
Fanka BB :)
Dziewczyny,
Dostałam wyniki papp’a i wszystko okrj
bliźniaki zdrowe 

Dostałam wyniki papp’a i wszystko okrj

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj koniecznie znać co i jakSame dobre wieścija za pół godziny idę na wizytę.
Zobacz, jaki to jest paradoksTwój wpis trochę podniósł mnie na duchu. Jesteśmy w niemal identycznych sytuacjach. Również poprzednią ciążę szybko straciłam ale od początku było źle. Teraz właściwie nie mam objawów i to mnie przeraża.... W sobotę mocno i nagle zakuł mnie brzuch z prawej strony że aż się skrzywiłam, zabolało jeszcze kilka razy słabiej i przestało. Zaczęly mnie nachodzić jakieś czarne myśli do tego stopnia że dziś obudziłam się przed 6 z bólem głowy. Powiedziałam to od razu mężowi i dopiero gdy powiedział że wariuje i mnie przytulił to trochę przeszło.
Prenatlane mam prywatnie za dokładnie 2 tyg a na NFZ 20.05.
A w ten piątek mam wizytę w poradni patologii ciąży (lekarz znając moje poprzednie przejścia oraz historię chorób od razu mnie tam skierował) mam nadzieję ze wszytsko będzie dobrze![]()
Ja salami kiedyś rzadko jadłam ale teraz kiedy nie mam na nic ochoty to jedną i ulubioną rzeczą jest wlasnie pizza z salami. No ale ja kupuje zamrożoną i w piekarniku sobie odgrzewam a wiec jem pieczone salami [emoji16]Czytam was na okrągło, tylko czasami coś napisze. Współczuje wszystkim mamusiom, które odczuwają jeszcze mdłości, ja jestem w 14 tygodniu i raz nie czuje się jakbym była w ciąży, a na drugi dzień wymiotuje za dwóch [emoji85] Jedno jest pewne- kiedyś przejdzie[emoji16]
Przyszłam do was z pytaniem, czy jecie salami w ciąży? Dziś kupiłam pół batona i tak się zastanawiam, czy można [emoji87]