Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To właściwie już moja 5 ciąża. Trzecia, która doszła do tego etapu. W pierwszej, która nie skończyła się szczęśliwie do samego końca czyli do 22tc brzuszek był, ale malutki. W kolejnej to w 11 tyg rodzina sama zauważyła ze jestem w ciąży. Z ciąży na ciąże szybciej brzuszek wyskakuje. Już słabsze mięśnie brzucha.Wooow cudownie!! A w pierwszej ciąży tez juz miałaś brzuszek?? Bo u mnie nic a nic nie widać
Ja przez patologiczne łożysko na przedniej ścianie ruchów córki z pierwszej ciąży nie czułam do końca czyli do 22 tygJa cały czas czekam i na brzuch i na ruchy małejłożysko mam na przedniej ścianie więc wyczytałam że nawet po 24 tygodniu dopiero mogę zacząć ją czuć.
Ja w pierwszej ciazy brzuszek miałam widoczny w 6 miesiącu!!! Serio, wcześniej praktycznie nic.Wooow cudownie!! A w pierwszej ciąży tez juz miałaś brzuszek?? Bo u mnie nic a nic nie widać
Dokładnie jak mówicie. Pierwsza ciaza to 5 miesiąc coś się pojawia. U mnie z płaskiego nagle z tygodnia na tydzień wyskoczył balonik. Teraz trzecia ciaza i już wyraźnie widać. Podobnie jak w poprzednich tylko teraz tak stopniowo rośnie a wtedy (zwkaszcza w pierwszej) był taki skokJa w pierwszej ciazy brzuszek miałam widoczny w 6 miesiącu!!! Serio, wcześniej praktycznie nic.
A w tej ciazy jestem obecnie w 17 tygodniu i już wyglądam jakbym polknela małego balona![]()
A jeżeli mogę zapytać, co się stało w 1 ciąży? Bo 22 tydz to już zaawansowana ciaza ..To właściwie już moja 5 ciąża. Trzecia, która doszła do tego etapu. W pierwszej, która nie skończyła się szczęśliwie do samego końca czyli do 22tc brzuszek był, ale malutki. W kolejnej to w 11 tyg rodzina sama zauważyła ze jestem w ciąży. Z ciąży na ciąże szybciej brzuszek wyskakuje. Już słabsze mięśnie brzucha.
Hahahah no to pewnie jeszcze poczekam na mój brzuszek:ddJa w pierwszej ciazy brzuszek miałam widoczny w 6 miesiącu!!! Serio, wcześniej praktycznie nic.
A w tej ciazy jestem obecnie w 17 tygodniu i już wyglądam jakbym polknela małego balona![]()
U mnie dziś 14+5 i już zdecydowanie widać...A już coś coś u was pojawiło?? Jakieś pierwsze oznaki ciążowego brzuszka??