Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Najlepiej jak byś zadzwoniła do swojego lekarzaDziewczyny, dostałam krwawienia jak na okres. Ale oprocz tego nie mam zadnych boli ani nic Jestem teraz sama w domu i nie mam jak pojechać do szpitala.ewentualnie sama ale w tej sytuacji nie wiem czy dalabym rade prowadzić samochód. Czy z tym mogę zadzwonić na 112??
Ja w 5t1d miałam pęcherzyk 1,29 cm, a 5t4d już miałam pęcherzyk żółtkowy, malutki zarodeczek i było widać bijace serduszkodziewczyny a jak u mnie na usg byl pecherzyk ciazowy GS 1.07cm w 5t0d a nie ma jeszcze zoltkowego to mam sie martwic? lekarz nic nie mowil ze cos nie tak ale ja sie martwie.
jak u was w tym czasie wygladalo na usg?
Problem w tym ze nie mam jeszcze swojego lekarza. wczesniej mialam przykre wspomnienia z ginekologami i nie mam kogoś konkretnego.. A z racji ciąży wizytę mialam miec dopiero za 2 tyg bo wtedy byłoby cos wiadomo dopiero...i mieliśmy z partnerem wybrać jakiegoś prywatnie.Najlepiej jak byś zadzwoniła do swojego lekarza
Aha rozumiem najlepiej jak byś jutro poszła prywatnie do kogoś ja nie wiem czy z tym karetka do ciebie przyjedzie ale zawsze możesz zadzwonić zapytaćProblem w tym ze nie mam jeszcze swojego lekarza. wczesniej mialam przykre wspomnienia z ginekologami i nie mam kogoś konkretnego.. A z racji ciąży wizytę mialam miec dopiero za 2 tyg bo wtedy byłoby cos wiadomo dopiero...i mieliśmy z partnerem wybrać jakiegoś prywatnie.
To mnie uspokoiłas @Ja w 5t1d miałam pęcherzyk 1,29 cm, a 5t4d już miałam pęcherzyk żółtkowy, malutki zarodeczek i było widać bijace serduszko![]()
to mnie uspokoilasJa w 5t1d miałam pęcherzyk 1,29 cm, a 5t4d już miałam pęcherzyk żółtkowy, malutki zarodeczek i było widać bijace serduszko![]()
Zadzwoń , dopytaj. Jeśli nie to poproś kogokolwiek o podwozke do szpitala w ostateczności chociażby Uber.Dziewczyny, dostałam krwawienia jak na okres. Ale oprocz tego nie mam zadnych boli ani nic Jestem teraz sama w domu i nie mam jak pojechać do szpitala.ewentualnie sama ale w tej sytuacji nie wiem czy dalabym rade prowadzić samochód. Czy z tym mogę zadzwonić na 112??
A jeśli nie to jechać na Izbę Przyjęć, ale jeśli jesteś sama to najlepiej jutro koniecznie do lekarzaAha rozumiem najlepiej jak byś jutro poszła prywatnie do kogoś ja nie wiem czy z tym karetka do ciebie przyjedzie ale zawsze możesz zadzwonić zapytać
Witam się w 6t5dJestem pełna obaw
Byłam już u gin w 4 tygodniu na wszelkie usg było za wcześnie ale musialam po zwolnienie bo mam prace fizyczna i nocna....pracodawca nie jest mi w stanie zapewnić bezpiecznej pracy
Wizyte u mojej pani gin mam dopiero 9 kwietnia a na domiar złego siedze na kwarantannie w domu bo wyszedł mi pozytywny wynik covid
Mam nadzieje że nie wpłynie to na moją fasolke i wszystko będzie ok....ale chyba oszaleje z tej niepewności
![]()
TakHej dziewczyny, ale dużo piszecie . Nie nadrobiłam wszystkiego. Dziś odebrałam wynik z kolejnej bety :
17.03 - 93,93
19.03 - 243,05
23.03 - 1065,44
Jak myślicie, czy te przyrosty są dobre ?