Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Madzia jak dobrze ze jest dobrze! Jesteś pod opieką chwilę Cię potrzymaja żeby sprawdzić jak sytuacja i zaraz będziesz w domu[emoji10] a coś mówili skąd te kwrawienia?
Ja po wizycie, bombel ma 1.53cm serduszko bije widziałam i słyszałam [emoji2956] ale nie zmierzył dokładnie jak szybko bije. dalej musza brać leki, mam skierowanie na darmowe prenatalne z medicovera i zastanawiam sie nad rezygnacją z Gyncentrum. Sexy zabronione dopóki pojawiają sie czasem plamienia. Wg usg 7+6 wg om 8+0 Przedatował mnie na 17 listopada [emoji28]
A mi pani podała numer do holaamed dobrze dzwonię ?
Ja tez ale pani mnie przekierowala do poradni holsamed a przecież to co innego . Jeszcze jutro spróbuje może ktoś inny odbierzeJa dzwoniłam na numer z ich strony
Mam do Ciebie pytanie czy dostałaś skierowania w luxmedzie na cytomegalie i HBS ?U mnie - LuxMed, badania robi dla nich Diagnostyka, to było 2 dni
Dziewczyny, a macie pappe w tym medicoverze ? W sensie takie pełne prenatalne i robi je lekarz z certyfikatem FMF?Ja również mam z medicover i rezygnuje z Gyncentrum![]()
Dzwoniłaś do Gyncentrum? Też mam zamiar tam iść, ale chyba pójdę najpierw do lekarza na nfz, aby wypisał mi skierowanie.Ja dzisiaj dzwoniłam się umówić na te badania prenatalne darmowe ale w Częstochowie nie ma już darmowych a do Katowic nie da się dodzwonić bo kolejka .