Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm w pierwszej ciazy mialam ksiazkową morfologie, zadnych odchylekJa mam 0.5, a normy tak jak u Ciebie 1 do 6
Czyli podobnie
Może spadają w ciąży i to jest normalne![]()
Nie ma problemu Kochana :* polecam sie na przyszłośćOoo dziękuje nie zauważyłamPrzerzucam się powodzenia
![]()
Hej dziewczyny u mnie niestety ostatecznie potwierdzono puste jajo płodowe więc do Was nie dołączę [emoji20]
Zobacz załącznik 1256789
kochana bierz 3/4 po prostu połówkę i połowę połowy to ładnie się łamie![]()
Magda,a Ty jak tam sie czujesz po xalym dniu obserwacji ?Bardzo mi przykro![]()
U mnie podobnie ... owulacje się bardzo przesunęła termin z om mam na 8 listopada A z usg na 26Kurcze z tego co widzę to u Was się jakoś zgrywają te terminy, a u mnie jakiś kosmos bo według moich obliczeń do zapłodnienia doszło w dniu spodziewanej miesiączki, która jak zwykle się opóźniaław ten dzień robiłam test i wyszedł negatywny, półtora tygodnia później pozytywny, jutro mam drugi raz usg bo ostatnio było widać tylko pęcherzyk i ciałko żólte i powiem Wam,że strasznie się boje tego usg,żeby wszystko wyszło ok...
Magda,a Ty jak tam sie czujesz po xalym dniu obserwacji ?
kochana, jak wizyta?ja wizytuje o 16:20Mam nadzieje ze czegos sie dowiemy
![]()
serio? Dowioza maca do szpitala? Czad!Cały dzień leżę w łóżku. Czuje się głodnazamówiłam macka na porodowke bo kolacja o 16 to dramat.
Myślę że jest dobrze. Jutro będę miała usg. Nastawiam się pozytywnie.