Natalia9898
Fanka BB :)
Dziewczyny czy któraś mi powie jak oznaczona jest szyjka macicy ?na usg ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jem tak garstke dziennie (no chyba ze zapomnę to mam dłuższą przerwęTak zrobięa są jakieś wskazania co do ilości które warto/można jeść w ciągu dnia?
Moja siostra też tak miała, na usg 1 trymestru łożysko było na przedniej ścianie, a na usg 2 trymestru już było na tylnej ścianie. Szczerze, to ja też trochę liczyłam że u mnie też się przemieści ale w moim przypadku zostało na przedniej ścianie.A juz mammłody zdrowy , tylko zastanawianie jedna rzecz był na usg w 17 tygodniu poznać płeć i bylo napisane łożysko na ścianie przedniej , teraz mam na ścianie tylniej czy to możliwe ?
Przez usg - brzuszkowe lub dopochwowe (częściej drugie). W zależności od sprzętu i cierpliwości lekarza. Mi badano i wyniki były ok 4cm i podobno to prawidłowy wynik.Dziewczyny czy któraś mi powie jak oznaczona jest szyjka macicy ?na usg ?
Tylko usgDziewczyny mam mieć niedługo prenatalne. To będzie 21+4. Oni robią tylko badanie USG czy pobierają też krew do tych prenatalnych?