Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My zakładamy czapeczke taka bawełniana cieńsza niż zimowa
U nas dzisiaj niby słonecznie ale wiaterek wiał niby w tej gondoli jeździ i buda jest ale jakoś dzisiaj nie pasowało bez czapeczki.
A jakie macie kurteczki dla maluchów?
Moi rodzice kupili małej kurteczke w myszka mikki niby super ładna i w ogóle ale chyba małej nie jest w niej wygodnie płacze nie jest zadowolona jak się jej zakłada i dalej w wózku popłakuje.
A że mam taki cienki kombinezon polarowy to jej go zakładam no ale mamy wyjście i jakoś słabo to widze jej go założyć.
Kupić żaden problem ale gdzie i jaka ?
ślicznaWidziałam taką w smyku tylko w innym kolorze, chyba taki róż pudrowy, nawet ładna była i wydawała się być wygodna. Taki miękki materiał.
Cool Club, Kurtka dziewczęca, ecru - smyk.com
Kurtka dla dziewczynki Materiał i technologie: 100% poliester podszewka - 100% poliester (gramatura 160 g/m2) wypełnienie - 100% poliester Pranie i pielęgnacja: Prać z podobnymi kolorami w temperaturze do 30° C. Nie ...www.smyk.com
U nas body z krótki,na to długi i sweterek plus opaska. Tak jak na fotce.
Póki spał w kokonie to zawsze miał rozwiązany dół. Chciałam, żeby miał możliwie płasko. Ale teraz ten kokon tak szczelnie otula dziecko że to nie może być wygodne, szczerze mówiąc dawno już Kuby w to nie kładłam. Tak to wyglądało na początku lutego
@Józia89. Wiesz co, póki Kuba jeździ w gondoli to jak jest ciepło zakładam taki grubszy sweterek, a nóżki zostawiam ubrane w jedną warstwę (spodenki czy co tam ma). Jest przykryty kocykiem i jeszcze tą wózkową pokrywą. Nie skarży się, więc chyba jest mu wystarczająco ciepło.
Widziałam taką w smyku tylko w innym kolorze, chyba taki róż pudrowy, nawet ładna była i wydawała się być wygodna. Taki miękki materiał.
Kurtka dla dziewczynki Materiał i technologie: 100% poliester podszewka - 100% poliester (gramatura 160 g/m2) wypełnienie - 100% poliester Pranie i pielęgnacja: Prać z podobnymi kolorami w temperaturze do 30° C. Nie ...www.smyk.com
My zakładamy czapeczke taka bawełniana cieńsza niż zimowa
U nas dzisiaj niby słonecznie ale wiaterek wiał niby w tej gondoli jeździ i buda jest ale jakoś dzisiaj nie pasowało bez czapeczki.
A jakie macie kurteczki dla maluchów?
Moi rodzice kupili małej kurteczke w myszka mikki niby super ładna i w ogóle ale chyba małej nie jest w niej wygodnie płacze nie jest zadowolona jak się jej zakłada i dalej w wózku popłakuje.
A że mam taki cienki kombinezon polarowy to jej go zakładam no ale mamy wyjście i jakoś słabo to widze jej go założyć.
Kupić żaden problem ale gdzie i jaka ?
Widziałam taką w smyku tylko w innym kolorze, chyba taki róż pudrowy, nawet ładna była i wydawała się być wygodna. Taki miękki materiał.
Masz jakąś stronę internetową?U nas body z krótki,na to długi i sweterek plus opaska. Tak jak na fotce.
Moim zdaniem lepiej poszukać jakiejś bluzy grubszej z bawełny, ewentualnie z wsadem poliestrowymWszystko pięknie ale skład mi się nie podoba tej kurtki.