Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Skoro już jesteśmy przy tym temacie, oto co mi internet podpowiadajak w obrazku
![]()
Szczerze mówiąc nad takimi akcesoriami się nie zastanawiałam, więc nic nie podpowiem. Ale to raczej i tak dla odrobinę starszego dziecka, masz jeszcze chwilę do namysłu.Myślałam nad tą karuzela plus projektor.
Podobno nowość tego roku.
Tylko ten kolor nie przemawia do mnie.
Wiesz co ja miałam elektryczną z projektorem(tylko ten projektor to raczej lampka). Fisher orice rain forest sie to zwało. I tak do 4 miesiaca uzywaliśmy.Myślałam nad tą karuzela plus projektor.
Podobno nowość tego roku.
Tylko ten kolor nie przemawia do mnie.
Tak to od ok 1-1,5 miesiąca się używa.Szczerze mówiąc nad takimi akcesoriami się nie zastanawiałam, więc nic nie podpowiem. Ale to raczej i tak dla odrobinę starszego dziecka, masz jeszcze chwilę do namysłu.
Jakie piękne!Wiesz co ja miałam elektryczną z projektorem(tylko ten projektor to raczej lampka). Fisher orice rain forest sie to zwało. I tak do 4 miesiaca uzywaliśmy.
Młodemu robiłam sama chmurki, góry i zwierzatka używalismy do prawie dwóch lat. I dla małej powieszę tą samą, choc już pracuje nad nową.
Szczerze mówiąc nad takimi akcesoriami się nie zastanawiałam, więc nic nie podpowiem. Ale to raczej i tak dla odrobinę starszego dziecka, masz jeszcze chwilę do namysłu.