I jak weszłaś? Bo ja obecnie czekam na wizytę i czytamNo tak jak myślałam jest opóźnienie, także jak wejdę o 14tej to będzie dobrze![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak weszłaś? Bo ja obecnie czekam na wizytę i czytamNo tak jak myślałam jest opóźnienie, także jak wejdę o 14tej to będzie dobrze![]()
No to szybciutko4+3, następna za 2 tygodnie
15.02
Wiesz, dla mnie o wiele gorsze było obkurczanie macicy po 2 porodzie... bolało gorzej niż porodowe. Każde karmienie to był koszmar. Musiałam karmić młodą nosząc ją na rękach i bujać biodrami jak przy porodowych bólach... i tak ze 2 dni było... aż się boję, bo podobno każde następne obkurczanie boli badziej...
Ja obydwa porody bez znieczulenia, pierwszy 5h, a drugi... ledwo zdążyłam do szpitala. Wbiegłam na izbę przyjęc z 7cm i skurczami co chwila...
U mnie wczoraj też dokładnie 0.23Ja po lekarz. Ciąża młodsza o parę dni, termin na 11.11. Serduszka nie słyszałam, ale zarodek pulsował już, ma 0.23cm. Mam niestety krwiaka ale lekarz mówił żebym się nie martwiła i że się oczyści także plamienia mają mnie nie martwić. Wizyta następna 31.03
Nie ja nigdy takich nie miałam i nie pomogę. Ale jak lekarka mówiła żebyś się nie martwiła to tak zrób. Choć Cię rozumiem też bym się martwiła.Ten krwiak mnie trochę martwi, bo nie miałam nigdy. Dziewczyny a któraś miała? Mój ma prawie 4cm na 0.5cm
Dziękuję ale przez ciążę nie mogę teraz leczyć więc pozostaje dieta na razieOmg biedaku. Trzymam kciuki za szybką regulację.
Biorezonans. Wiem że zdania podzielone ale juz nie wiedziałam jak pomóc dziecku. A do tej specjalistki czekałam azv4 miesiąceJakie badania robiłaś żeby to zdiagnozować?
Ja nie miałam, ale moja siostra miała. Po 2-3 miesiącach się wchłonął. Nie martw się na zapasTen krwiak mnie trochę martwi, bo nie miałam nigdy. Dziewczyny a któraś miała? Mój ma prawie 4cm na 0.5cm
To chyba raz że zniecierpliwienia a dwa, z troski o zdrowa ciążęWcześnie chodzicie na wizytyja żeby nie leki to poszłabym dopiero w 7 tygodniu.
To nie na moje nerwy :>
Gratuluję udanych wizyt.
Kurczę ja też czasami plamię i szczerze wolałabym wiedzieć, ze to np krwiak.
Głowa do góry!