• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
To ja mam podobnie. Fizycznie super ale też bardzo się boje. Tez mnie ciągnęło i w sumie w nocy odczuwam najwiecej jak mnie jajnik kuje, ciągnie i piersi. Za to rani jak wstaje to mam uczucie, ze w ciąży nie jestem. Piersi jakby mniejsze i nie bolą. Siusiam częściej. Przez dzień mogalbym nie jeść ale wieczorem dopada mnie głód.

To ja mam podobnie. Fizycznie super ale też bardzo się boje. Tez mnie ciągnęło i w sumie w nocy odczuwam najwiecej jak mnie jajnik kuje, ciągnie i piersi. Za to rani jak wstaje to mam uczucie, ze w ciąży nie jestem. Piersi jakby mniejsze i nie bolą. Siusiam częściej. Przez dzień mogalbym nie jeść ale wieczorem dopada mnie głód.
Nie martw się, ja przez cała pierwszą ciąże miałam uczucie jakbym nie była w ciąży. Później jak już była widoczna - wiadome ale oprócz tego brzuszka dalej się nie czułam jak w ciąży :) i teraz mam podobnie.

Nie martw się, ja przez cała pierwszą ciąże miałam uczucie jakbym nie była w ciąży. Później jak już była widoczna - wiadome ale oprócz tego brzuszka dalej się nie czułam jak w ciąży :) i teraz mam podobnie.
Wierze, ze wszystko będzie dobrze i nie chce nawet źle myśleć😊 ja mam dwóch synów 17 i 11 lat wiec już zapomniałam jak to było z nimi 🙈 a masz śluz ciążowy ? Bo ja nic nie mam.

No pewnie, dlaczego ma być źle? Mam, podobnie jak w poprzedniej ciąży. Chociaż dla mnie ta ciaza to jak wyrok- nie umiem się cieszyć. Muszę to potraktować jako zadanie do wykonania. 8 długich miesięcy siedzenia w domu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry