Też sie tym trochę stresuję ale lepiej wiedzieć i być pod odpowiednią kontroląO kurczepewnie u mnie będzie to samo
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też sie tym trochę stresuję ale lepiej wiedzieć i być pod odpowiednią kontroląO kurczepewnie u mnie będzie to samo
![]()
współczuje biedaczkoDziewczyny, ledwo żyję... wymiotuję dzisiaj wszystko co udało mi się jakoś w siebie wcisnąć. Dramat
Czytam Was, ale nie mam siły nawet nic odpisywać
co to za shoty?A próbowałaś shotów z imbirem? U mnie działają cuda.. ah i migdały ale to już nie zawsze
co to za shoty?
Piękny widokJestem już po wizycie, póki co wszystko w porządku. Bąbel ma 1,82cm, serduszko szybko mu bije, mózg jest, płyny mózgowo rdzeniowe w porządku. Za dwa tygodnie kolejna wizyta i wtedy założymy kartę ciąży, lekarz mówi że zakłada jak ma 100% pewności że się dobrze rozwija, a ja poroniłam ostatnio w tych okolicach 8 tygodnia więc zaczekamy. Niby się cieszę ale dalej się bojebabie nie dogodzisz
Termin z USG zrównał się z tym z miesiączki, więc to chyba dobrze, bobo nadgoniloZobacz załącznik 1387504
@maszak Sama juz nie wiem czy to spóźniony rotawirus od młodej, który teraz dołożył swoje do mdłości, które miałam czy to jednak tak nasilone ciążowe... po łyku herbaty zwróciłam wszystko, co miałam w żołądku. Nawet nie wiedziałam, ze tam tyle wody było![]()