G
guest-1693758626
Gość
ObyTo życzę powodzenia, obyś przez cały okres badania czuła się dobrze![]()
Już minęło z pół godz od wypicia i może być
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ObyTo życzę powodzenia, obyś przez cały okres badania czuła się dobrze![]()
Ja jak robiłam krzywą, to też wybrałam się do laboratorium w sobotę aby uniknąć tłumów i faktycznie tylko co jakiś czas ktoś przychodziłI została jeszcze jedna godzinka.
To siedzenie jest męczące i niunia upomina się o śniadanie
Wyjątkowo ludzi nie ma chociaż zwykle w soboty kolejka dość długa.
Zwykle z mężem przyjeżdżamy w sobotę ze względu na to że ma wolne w pracy a tak to by musiał brać urlop / zwalniać się w pracy.
Ja jak robiłam krzywą, to też wybrałam się do laboratorium w sobotę aby uniknąć tłumów i faktycznie tylko co jakiś czas ktoś przychodziłSiedziałam sama w poczekalni
![]()
Ja dziś rano też robiłam badania, ale u nas w Luxmed jest takie specjalne piętro dla ciężarnych i było pusto. Tylko 2 Panie na krzywą. Ale z tego co widziałam, to w rejestracji ogólnej też nie było tłumów.
A korzystacie z przywileju np w przychodniach/ laboratoriach ?
Jak robiłam badania w diagnostyce to tam nie ma przywilejów dla ciężarnych. Teraz chodzę do tego specjalnego Luxmedu i jestem zadowolona.A korzystacie z przywileju np w przychodniach/ laboratoriach ?
Jak robiłam badania w diagnostyce to tam nie ma przywilejów dla ciężarnych. Teraz chodzę do tego specjalnego Luxmedu i jestem zadowolona.