reklama
G
guest-1693758626
Gość
Ślicznie macie !My odpoczywamy na łonie naturyz moją siostrą i mamą, pierwszy raz sama z Klarą do innego auta wsiadłam, bez męża
![]()

My jeździmy z zaproszeniami na chrzest

Ale już wracamy do domu.
Młoda zasnęła w aucie.
Moja zawsze śpi w aucieŚlicznie macie !
My jeździmy z zaproszeniami na chrzest
Ale już wracamy do domu.
Młoda zasnęła w aucie.

Tak, jeśli chcesz mieć zasiłek wyższy o to 1.5% to zadzwoń, bo przeliczenie podstawy jest wyłącznie na wniosek pracownicy. Masz na to bodajże 21 dni od 26 kwietnia.Ja mam płacone przez rok.
To mam dzwonić do kadrów pytać się o ten 1.5 % ?
Ja dzisiaj większość dnia spędziłam sama z Kubą, dzien rozpoczął się o 5:20Mała zaś marudna cały dzień na rękach
Tak jak w piątek eh.
Czyżby kolejny ząb nie dawal jej spokoju ?
Obiad zrobiony w sumie już śladu po nim nie ma
Wyjdziemy na spacerek
Ja lubię towarzystwo choć jak to mówiłam zawsze w pracy że swoje towarzystwo jest najlepsze
Ja np w pracy miałam koleżanke co nie za bardzo się przepadaliśmy za sobąale w miare tolerowaliśmy ( musieliśmy) taka moja zmienniczka
Od momentu kiedy przestałam pracować wysmarowała mi konkretnie dupsko
Ale jak ja to mówię jak ktoś mnie zna to wie jaka jestem.

Ale macie ładniusioMy odpoczywamy na łonie naturyz moją siostrą i mamą, pierwszy raz sama z Klarą do innego auta wsiadłam, bez męża
![]()

Ja już jeździłam z Kubą innymi autami, a nawet uberem
G
guest-1693758626
Gość
G
guest-1693758626
Gość
Tak, jeśli chcesz mieć zasiłek wyższy o to 1.5% to zadzwoń, bo przeliczenie podstawy jest wyłącznie na wniosek pracownicy. Masz na to bodajże 21 dni od 26 kwietnia.
Ja dzisiaj większość dnia spędziłam sama z Kubą, dzien rozpoczął się o 5:20wymyśliłam, że jak będzie stękał to zamiast się zastanawiać co mu nie pasuje będę mu podtykać cycka. Zadziałało całkiem nieźle i marudził najwięcej podczas spaceru, kiedy to wymyślony manewr był trudny do zrealizowania
Ale macie ładniusioKlara na gołe nóżki a ja Kubę normalnie w dresik ubrałam i jeszcze kocykiem przykryłam, bo wcale mi się nie wydawało jakoś bardzo ciepło
Zadzwonię w czwartek.
Bo jutro na bank nasza kadrowa ma wolne.
Podpytam się.
G
guest-1693758626
Gość
Tak, jeśli chcesz mieć zasiłek wyższy o to 1.5% to zadzwoń, bo przeliczenie podstawy jest wyłącznie na wniosek pracownicy. Masz na to bodajże 21 dni od 26 kwietnia.
Ja dzisiaj większość dnia spędziłam sama z Kubą, dzien rozpoczął się o 5:20wymyśliłam, że jak będzie stękał to zamiast się zastanawiać co mu nie pasuje będę mu podtykać cycka. Zadziałało całkiem nieźle i marudził najwięcej podczas spaceru, kiedy to wymyślony manewr był trudny do zrealizowania
Ale macie ładniusioKlara na gołe nóżki a ja Kubę normalnie w dresik ubrałam i jeszcze kocykiem przykryłam, bo wcale mi się nie wydawało jakoś bardzo ciepło
No być może tam gdzie Klara była jest mega ciepło u nas aż tak nie jest i na pewno małej bym tak nie ubrała.
No my też nieLuksus.
My tak dobrze nie mamy![]()

Jeśli miałaś umowę do dnia porodu, to zasiłek wypłaca ci zus, bo twój pracodawca przekazał tej wspaniałej instytucji wszystkie papiery i tym samym zakończył waszą współpracę. Zatem wniosek o przeliczenie tego zasiłku składasz w zusie. Przy czym jak najbardziej, należy sięZadzwonię w czwartek.
Bo jutro na bank nasza kadrowa ma wolne.
Ale nie wiem czy mi się należy bo ja to mam dziwne te umowy znaczy się miałam umowy.
Mi umowa wygasła w dniu porodu poszłam na macierzyński wypłaca mi pracodawca
( chyba) (on już tam z zusem sam się rozlicza albo zus wypłaca - nie wiem ).
A po macierzyńskim pozostaje mi zasiłek dla bezrobotnych.

U nas wiało trochę i nie było chyba nawet 20 stopni. Gołe nóżki to wtedy, jak i ja będę zrzucać portki z długimi nogawkamiNo być może tam gdzie Klara była jest mega ciepło u nas aż tak nie jest i na pewno małej bym tak nie ubrała.

reklama
Siostra nas zabrała na wycieczkę za miastoTak, jeśli chcesz mieć zasiłek wyższy o to 1.5% to zadzwoń, bo przeliczenie podstawy jest wyłącznie na wniosek pracownicy. Masz na to bodajże 21 dni od 26 kwietnia.
Ja już jeździłam z Kubą innymi autami, a nawet uberemu