Chyba nie ma obowiązkuSorki ale nie odniosę się do całości co pisaliście.
Jest tego dużoa ja mam mało czasu
![]()
A obniżyliscie łóżeczko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba nie ma obowiązkuSorki ale nie odniosę się do całości co pisaliście.
Jest tego dużoa ja mam mało czasu
![]()
Mina córki na selfiaku pt "stop!!!" I ręka wyciągnięta naprzódOj Kuba bardzo zagląda. Za to jak chciałam nam dzisiaj zrobić selfie to się odwracał. Trudny zawodnik![]()
Nie naoglądałaś się może w ciąży Allo Allo?Mina córki na selfiaku pt "stop!!!" I ręka wyciągnięta naprzódcoś a la hajl
Ja nie raz byłam świadkiem jak tatusiowie rejestrują dzieci do lekarzaA wyobraź sobie, jak pracownicy podpisują deklarację PZU. I tam jest pytanie o datę ślubui ta chwila zawahania - dzwonić do żony czy jednak strach
![]()
Mój mąż od lat się upewnia, jaki mamy kod pocztowyJa nie raz byłam świadkiem jak tatusiowie rejestrują dzieci do lekarzaserio, dzwonią do żon aby przypomniała datę urodzenia
To też spoko, tylko to nie jest 100% płatne u mojego męża, o ile on to dobrze zrozumiałTe 9 tygodni jest nieprzenoszalne
Jakoś nie... Ten temat był co prawda kiedyś zgłębiany, ale akurat nie w ciąży. Jak nie cierpię głupich komedii romantycznych tak w ciąży głównie to oglądałam i nic wysilającego intelektualnieNie naoglądałaś się może w ciąży Allo Allo?![]()