Nie, byłam na prywatnej wizycie.Dlaczego, dlatego, ze byłaś na wizycie przez NFZ?
Na NFZ wizytę mam dopiero 29 marca.
Już wciągnięta jestem w słynny rejestr ciąż
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, byłam na prywatnej wizycie.Dlaczego, dlatego, ze byłaś na wizycie przez NFZ?
Jak to sprawdzić ?Z ciekawości weszłam sobie na swoje IKP.
Już moja ciąża jest zarejestrowana w systemie.
Masz profil zaufany?Jak to sprawdzić ?
No ale sama piszesz, ze tam są wszystkie wizyty w ramach NFZ a Ty byłaś prywatnie, to o co chodzi?Masz profil zaufany?
Jeśli tak, to przez niego możesz zalogować się do IKP (Internetowe Konto Pacjenta) i tam masz wszystkie wizyty w ramach NFZ, a od października wciągają ciążę i uwaga- hit rejestrują także środki antykoncepcyjne.
Moja koleżanka w grudniu dostała tabletki i też jest to zarejestrowane- wizyta także była prywatna.
No chodzi o ten słynny rejestr ciąż, który działa od października. Nie znasz tematu?No ale sama piszesz, ze tam są wszystkie wizyty w ramach NFZ a Ty byłaś prywatnie, to o co chodzi?
Przegięcie![]()
www.prawo.pl
Tak mam, wlasnie sprawdzam. Słyszałam o tym słynnym rejestrze, ale zeby nawet antykoncepcję rejestrować ? Masakra gdzie my żyjemyMasz profil zaufany?
Jeśli tak, to przez niego możesz zalogować się do IKP (Internetowe Konto Pacjenta) i tam masz wszystkie wizyty w ramach NFZ, a od października wciągają ciążę i uwaga- hit rejestrują także środki antykoncepcyjne.
Moja koleżanka w grudniu dostała tabletki i też jest to zarejestrowane- wizyta także była prywatna.