Biankus
Fanka BB :)
Cześć! GratulacjeHej dziewczyny, dołączam do wątku u mnie również dwie kreski, a beta wyszła 2867,0. Jestem przed wizytą u ginekologa, ale planuje ją po 20.03. Termin mam na 1.11 wg moich obliczeń.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć! GratulacjeHej dziewczyny, dołączam do wątku u mnie również dwie kreski, a beta wyszła 2867,0. Jestem przed wizytą u ginekologa, ale planuje ją po 20.03. Termin mam na 1.11 wg moich obliczeń.
Piękne kreskaNo powiem Wam, że fajnie się patrzy na takie krechyza 4 dni mam pierwszą wizytę
![]()
Ja zamówiłam na początku roku 8 i tak sobie robię co jakiś czasPiękne kreskaszkoda że nie mam już testów zadnych w domu bo też bym sobie zrobiła żeby mieć pamiątke
![]()
Chyba mnie namówiłaśNo powiem Wam, że fajnie się patrzy na takie krechyza 4 dni mam pierwszą wizytę
![]()
podobno sny interpretuje się na odwrót :-) urodzisz zdrowego bobaska ci będzie lubił sękaczeMorning dziewczyny
Cala noc śniło mi się ze ronię ciąże i szukam w sklepach sękaczaz tego wszystkiego są się bałam pójść so łazienki rano
![]()
piękneNo powiem Wam, że fajnie się patrzy na takie krechyza 4 dni mam pierwszą wizytę
![]()