reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Witam się nieśmiało bo u mnie to jeszcze nie wiadomo jak będzie. 21 lutego miałam transfer dwóch zarodków, dwa się zaimplatowaly, ale niestety z jednym jest coś nie tak bo zarodek jest za duży, z USG 9 tydzień, a ja dzisiaj jestem w 7.3 tyg. Z drugim jest wszystko ok. W obu zarodkach bije serduszko. Czy slyszalyscie może o takim przypadku? I że wszystko było dobrze? Kolejną wizytę mam 8 kwietnia.

reklama
Witam się nieśmiało bo u mnie to jeszcze nie wiadomo jak będzie. 21 lutego miałam transfer dwóch zarodków, dwa się zaimplatowaly, ale niestety z jednym jest coś nie tak bo zarodek jest za duży, z USG 9 tydzień, a ja dzisiaj jestem w 7.3 tyg. Z drugim jest wszystko ok. W obu zarodkach bije serduszko. Czy slyszalyscie może o takim przypadku? I że wszystko było dobrze? Kolejną wizytę mam 8 kwietnia.
Witam serdecznie . Niestety ja nie miałam takiego przypadku i nie Zalman ale mam nadzieję że będzie wszystko dobrze ☺️

Hej. Rozgość się. Może lekarz źle zmierzył,to maleństwo mógł się pomylić,poczekaj do następnej wizyty to powinno się wyklarować. Co mówi lekarz ?

O matko 😞 nie płacz kochana. Wiem że to jest okropne. A jadłaś coś wogole dzisiaj ?
Jakiś gówniany ten lek przeciw mdłościom skoro nie pomaga.
Wczoraj o 12 zjadłam ostatni posiłek, do tej pory nic ale ciągle wymiotuje, już teraz to tylko torsje mam bo nie mam już czym, czasem trochę żółcią zwymiotuje 🤮 tego się obawiałam. Mąż pojechał do pracy, nie wiem jak sama córkę ogarnę , nie mam siły z łóżka wstać 😭

Wczoraj o 12 zjadłam ostatni posiłek, do tej pory nic ale ciągle wymiotuje, już teraz to tylko torsje mam bo nie mam już czym, czasem trochę żółcią zwymiotuje 🤮 tego się obawiałam. Mąż pojechał do pracy, nie wiem jak sama córkę ogarnę , nie mam siły z łóżka wstać 😭
Zostań z nią w domu, połóżcie się dwie i włącz jej bajki , później zrób jej przerwę. Ile córka ma ?

Musisz coś zjeść zamów sobie tylko to na co masz ochotę. Jak nie zjesz mdłości będą się potęgować

reklama
Współczuje problemów żołądkowych 😞
ja z kolei mam wysyp dużych ropnych pryszczy na twarzy i wygląda to tragicznie I samopoczucie też takie sobie ostatnio jak więcej próbie to ciągnie mnie w dole więc staram się nie forsować i taka jestem jak flaki z olejem nic mi się nie chce

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry