reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

A ja mam dzisiaj fatalny dzień, najgorszy od początku ciąży. Od 14 nie mogę się podnieść z łóżka i co chwilę wymiotuje, już nawet napić się niczego nie daje rady. Leżę i wyje z bezsilności 😭 dobrze że mąż w domu ale nie wiem jak jutro to przeżyje jak pójdzie do pracy
Oj biedna , współczuję ale ja też się dziś źle czuje a teraz jeszcze ciągnie mnie w dole ... Ale ty masz dużo gorzej oby jutro było dobrze już

reklama
A ja mam dzisiaj fatalny dzień, najgorszy od początku ciąży. Od 14 nie mogę się podnieść z łóżka i co chwilę wymiotuje, już nawet napić się niczego nie daje rady. Leżę i wyje z bezsilności 😭 dobrze że mąż w domu ale nie wiem jak jutro to przeżyje jak pójdzie do pracy
O matko 😞 nie płacz kochana. Wiem że to jest okropne. A jadłaś coś wogole dzisiaj ?
Jakiś gówniany ten lek przeciw mdłościom skoro nie pomaga.

Zobacz załącznik 1738650
Zastanawiam się czy to główka czy jeszcze pęcherzyk żółtkowy 🤔
Kiepskiej jakości USG po prostu,teraz znów ma szans że się zobaczy gdzie jest główka,może to pęcherzyk żółtkowy ? W moim śnie Twój kropek był już duży i najbardziej zapamiętałam jak wywalił na USG stopy obie 🙈🙉
Ale Co kochana współczuję ? Bierzesz lek przeciw mdłościom regularnie ? Jeśli tak to może ci zmieni na inny ?

Ja dzisiaj się czuje super 😁 A to znaczy że jutro będę miała zjazd a się widze z mamą 😥🙁

Kiepskiej jakości USG po prostu,teraz znów ma szans że się zobaczy gdzie jest główka,może to pęcherzyk żółtkowy ? W moim śnie Twój kropek był już duży i najbardziej zapamiętałam jak wywalił na USG stopy obie 🙈🙉

Ale Co kochana współczuję ? Bierzesz lek przeciw mdłościom regularnie ? Jeśli tak to może ci zmieni na inny ?

Ja dzisiaj się czuje super 😁 A to znaczy że jutro będę miała zjazd a się widze z mamą 😥🙁
Stopy rozkroczone to wywaliła moja córka na usg 🤣 aż Ci prześlę zdjęcie ze starego telefonu 🤣 tam nie było wątpliwości że będzie córa 😁
IMG_20260325_185724.jpg
No ja dzisiaj też mam ten lepszy dzień a jutro się szykuje gorszy 🥴

Dziewczyny ja z trochę innym pytaniem:
Sytuacja w pracy mocno stresowa i wgl zmusza mnie poniekąd do wzięcia L4 od dziś tak naprawdę (czego nie chciałam robić) ale zostałam potraktowana tak, że no niestety zdrowie dziecka jest w tym momencie najważniejsze. Powiedzcie mi czy któraś z Was bądź Waszych znajomych doświadczyła kontroli z ZUS na L4 w ciąży ?
Ja w pierwszej ciąży miałam kontrolę akurat jak nie było mnie w domu… 🙈 Dostałam listem poleconym wezwanie do złożenia wyjaśnień - miałam na szczęście, że akurat byłam u lekarza więc tylko poprosiłam w LUXMED o wydanie dokumentacji medycznej z tamtej wizyty i to im wysłałam w odpowiedzi.

reklama
Hej ja po USG mamy zarodek z bijącym serduszkiem ❤️
1 kwietnia idziemy znowu żeby już sprawdzić dokładnie puls bo dziś za wcześnie chwilkę ,no i dostałam luteinę na podtrzymanie po wczorajszej akcji bo mnie brzuch boli od wczoraj…
Ale lekarz mów że wszystko super się rozwija 😁
Cudownie ❤️ marzę że niedługo zobaczę to samo 👌🥹 jak to tygodniowo dokładnie u Ciebie wygląda? :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry