reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
Dziewczyny ja z trochę innym pytaniem:
Sytuacja w pracy mocno stresowa i wgl zmusza mnie poniekąd do wzięcia L4 od dziś tak naprawdę (czego nie chciałam robić) ale zostałam potraktowana tak, że no niestety zdrowie dziecka jest w tym momencie najważniejsze. Powiedzcie mi czy któraś z Was bądź Waszych znajomych doświadczyła kontroli z ZUS na L4 w ciąży ?

Sytuacja w pracy mocno stresowa i wgl zmusza mnie poniekąd do wzięcia L4 od dziś tak naprawdę (czego nie chciałam robić) ale zostałam potraktowana tak, że no niestety zdrowie dziecka jest w tym momencie najważniejsze. Powiedzcie mi czy któraś z Was bądź Waszych znajomych doświadczyła kontroli z ZUS na L4 w ciąży ?
Ja, ale to było 10 lat temu. Miałam L4 leżące, otworzyłam chłopu drzwi, wszedł, zobaczyl że mam duży brzuch, kazał podpisać że byl i se poszedł

Byłam na L4 w poprzedniej ciąży i nie miałam kontroli ani raz 🤔 a co Cię martwi?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry