maggie97
Fanka BB :)
Ja bym w nocy jechała choćby sama.Podziwiam Cię za taki spokój .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym w nocy jechała choćby sama.Podziwiam Cię za taki spokój .
9:45, czekam właśnie pod gabinetem i mam bol brzucha ze stresu
Takie życie jak się ma drugie dziecko, rozumiem w pełni9:45, czekam właśnie pod gabinetem i mam bol brzucha ze stresu
Jeszcze syn wczoraj dostal gorączki, rano pracowałam z nim - a to jest maskara. Mąż przejął, ja poleciałam do lekarza a na 11:30 znowu z mlodym do lekarza
Teraz to tylko się oszczędzać i myśleć pozytywnieJuz po. Jest pęcherzyk z mikro zarodkiem (ok 2mm) w macicy, ale jeszcze nie ma serduszka bijącego. Mowi, ze to moze byc kwestia nawet 2-3 dni jak sie pojawi. I zeby podejsc w przyszłym tygodniu
Super !Juz po. Jest pęcherzyk z mikro zarodkiem (ok 2mm) w macicy, ale jeszcze nie ma serduszka bijącego. Mowi, ze to moze byc kwestia nawet 2-3 dni jak sie pojawi. I zeby podejsc w przyszłym tygodniu
Ja, ale to było 10 lat temu. Miałam L4 leżące, otworzyłam chłopu drzwi, wszedł, zobaczyl że mam duży brzuch, kazał podpisać że byl i se poszedłDziewczyny ja z trochę innym pytaniem:
Sytuacja w pracy mocno stresowa i wgl zmusza mnie poniekąd do wzięcia L4 od dziś tak naprawdę (czego nie chciałam robić) ale zostałam potraktowana tak, że no niestety zdrowie dziecka jest w tym momencie najważniejsze. Powiedzcie mi czy któraś z Was bądź Waszych znajomych doświadczyła kontroli z ZUS na L4 w ciąży ?
Byłam na L4 w poprzedniej ciąży i nie miałam kontroli ani razDziewczyny ja z trochę innym pytaniem:
Sytuacja w pracy mocno stresowa i wgl zmusza mnie poniekąd do wzięcia L4 od dziś tak naprawdę (czego nie chciałam robić) ale zostałam potraktowana tak, że no niestety zdrowie dziecka jest w tym momencie najważniejsze. Powiedzcie mi czy któraś z Was bądź Waszych znajomych doświadczyła kontroli z ZUS na L4 w ciąży ?