reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Otwórz okno i się przetransportuj do innego pomieszczenia. Ja śmieci dwa razy dziennie czasami wyrzucam tak mi śmierdzą

Przyjąć pewnie by przyjęła ale to prywatnie i 350 zł kolejne. A niedawno u niej byłam u już wybulilam 350
Wiem,rozumiem,jak ja zaczęłam krwawić w 5tc też byłam trochę zła że za 5 min badania że wszystko jest ok 300zł więc rozumiem. Przynajmniej się uspokoiłam.... Ale wiadomo jak się czujemy....

reklama
Otwórz okno i się przetransportuj do innego pomieszczenia. Ja śmieci dwa razy dziennie czasami wyrzucam tak mi śmierdzą

Przyjąć pewnie by przyjęła ale to prywatnie i 350 zł kolejne. A niedawno u niej byłam u już wybulilam 350
Tak zrobiłam. Wyszłam z psem na spacer. Ale jak wróciłam to czuć jeszcze bardziej. 🙃

Nic się nie dowiedziałam bo Szczecin to wielkie g****. Najezdzilismy się tyle i czas stracony bo na sorach nie mają ginekologów. Trzeba jechać do Polic lub Zdroji. Jutro zadzwonię do Polic czy mnie przyjmą. Jak wróciłam to wkładka trochę przeciekła. Krew jest jasna ale nie leci cały czas. Nie wiem nie znam się . Może dziewczyny coś powiedzcie co macie takie złe rzeczy za sobą.
Na przyszłość to jedz na izbe gin-pol Zdroje albo Pomorzany, tam muszą Cię zbadać.

A jak się dzisiaj czujesz?

Hej i mnie dziś jakąś masakra tak mi nie dobrze że szok a jestem w pracy i nie wiem czy się nie zwolnić i iść do domu🤮
Łącze się w bólu, tylko że ja nie pracuje ale i tak zagospodarować czas 2 letniemu dziecku z takim samopoczuciem to nie jest prosta sprawa. Może zwolnij się dzisiaj z pracy kochana idź do domu odpocznij😘

Dziewczyny ja to mam taką mgłę mózgowa w tej ciąży że zastanawiam się co ja wywine głupiego. Wczoraj zaparkowałam auto pod marketem, poszłam spokojnie na zakupy zostawiają otwarte auto i kluczyki w stacyjce 🤣🙈 może auto nie za miliony monet ale no samo się prosiło kradzieży hahahah 🤣🤣

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry