reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

To dawaj znać jutro. Pocieszenie takie że u mnie w obu przypadkach przy poronieniu były skrzepy, krwawienie silne jak na okres lub bardziej, puki beta dodatnia objawy będą. Może jakiś krwiak się zrobił. Trzymam mocno kciuki 🥺 O której zamierzasz jechać ?
No właśnie nie wiem jak to zrobić , bo rano mąż córkę musi zawieźć do przedszkola, potem do pracy towar dowieźć a na 10 ma dentystę 🤦 akurat jutro.

reklama
A tak wracając do objawów ciążowych, wrażliwość na zapachy. Komuś się coś przypaliło i cofka jakaś jest w wentylacji albo ktoś ma źle zamontowany okap i tak mi śmierdzi w salonie. 🤢

reklama
A tak wracając do objawów ciążowych, wrażliwość na zapachy. Komuś się coś przypaliło i cofka jakaś jest w wentylacji albo ktoś ma źle zamontowany okap i tak mi śmierdzi w salonie. 🤢
Otwórz okno i się przetransportuj do innego pomieszczenia. Ja śmieci dwa razy dziennie czasami wyrzucam tak mi śmierdzą
Tak jak dziewczyny mówią,pojedz najwyżej sama taksówką. Twój ginekolog na przykład nie może cię przyjąć w trybie pilnym jak krwawisz ? Kombinuje
Przyjąć pewnie by przyjęła ale to prywatnie i 350 zł kolejne. A niedawno u niej byłam u już wybulilam 350

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry