reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
Dziewczyny, sprawdźcie czy wasze terminy sa na 1 stronie w 2 poscie @Crazylalafresh dodane. Bo wydaje mi sie,ze paru brakuje ;)
Ja poproszę wizytę na 09.04
Piękny mały człowieczek, już można poznac gdzie co jest 😍
Już coś widać, a i na pewno kwestia dobrego sprzętu w gabinecie. Jak się popłakałam na kozetce to mi dokładnie wszystko tłumaczył❤️
Też się boję ale będzie dobrze ja mam na 13 a Ty
Na 11 idę, trzymam kciuki ❤️🤞
Musi być dobrze!!!
Trzymam kciuki za okruszki❤️❤️❤️

Ostatnia edycja:
Hej, ja właśnie jadę na izbę, bo mam krawienia. Czuję, że chyba po jabłkach już. Teraz się tylko boje całego procesu.
Oby jednak nie .... Trzymam kciuki

Ja w tamtym tygodniu byłam mega przeziębiona ale już mi przeszło samo piłam tylko herbatę z miodem i imbirem i w łóżku dużo leżałam , oby i Wam dziewczyny szybko przeszło

Ja zauważyłam że do południa funkcjonuje normalnie a potem mnie powala i 3 dzień z rzędu po południu drzemka pod kołdrą bo zimno mi jakoś i tak strasznie ciężko mi na brzuchu masakra jakbym była już pod koniec ciąży się czuje czasami zmęczona ociężała

reklama
Hej, ja właśnie jadę na izbę, bo mam krawienia. Czuję, że chyba po jabłkach już. Teraz się tylko boje całego procesu.
Teraz Ty ojejku . Modlę się żeby jednak było dobrze. Mi dzisiaj znowu się pojawiło ale przy wypróżnianiu się. Trochę krwi tym razem ciemniejszej. Wczoraj nie połączyłam tego z tym ale to była przyczyna. Narazie znikło. Obserwuje. Ale strach się załatwić już .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry