Bardzo polecam Pueria Immuno HotJa teżod kilku dni mnie taki katar męczy, do tego suchy kaszel i nic na to nie można wziąć
tragedia. Jedyne co to pije herbatę z sokiem z malin i mleko z czosnkiem i miodem na noc
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo polecam Pueria Immuno HotJa teżod kilku dni mnie taki katar męczy, do tego suchy kaszel i nic na to nie można wziąć
tragedia. Jedyne co to pije herbatę z sokiem z malin i mleko z czosnkiem i miodem na noc
![]()
O kurde nie znam tegoBardzo polecam Pueria Immuno Hot![]()
Ja poproszę wizytę na 09.04Dziewczyny, sprawdźcie czy wasze terminy sa na 1 stronie w 2 poscie @Crazylalafresh dodane. Bo wydaje mi sie,ze paru brakuje![]()
Już coś widać, a i na pewno kwestia dobrego sprzętu w gabinecie. Jak się popłakałam na kozetce to mi dokładnie wszystko tłumaczyłPiękny mały człowieczek, już można poznac gdzie co jest![]()
Też się boję ale będzie dobrze ja mam na 13 a Ty
Musi być dobrze!!!Na 11 idę, trzymam kciuki![]()
Oby jednak nie .... Trzymam kciukiHej, ja właśnie jadę na izbę, bo mam krawienia. Czuję, że chyba po jabłkach już. Teraz się tylko boje całego procesu.
Trzymaj się... będzie dobrzeHej, ja właśnie jadę na izbę, bo mam krawienia. Czuję, że chyba po jabłkach już. Teraz się tylko boje całego procesu
Dawaj znaćHej, ja właśnie jadę na izbę, bo mam krawienia. Czuję, że chyba po jabłkach już. Teraz się tylko boje całego procesu.
Może to tylko krwiak, oby tak byłoHej, ja właśnie jadę na izbę, bo mam krawienia. Czuję, że chyba po jabłkach już. Teraz się tylko boje całego procesu.
Teraz Ty ojejku . Modlę się żeby jednak było dobrze. Mi dzisiaj znowu się pojawiło ale przy wypróżnianiu się. Trochę krwi tym razem ciemniejszej. Wczoraj nie połączyłam tego z tym ale to była przyczyna. Narazie znikło. Obserwuje. Ale strach się załatwić już .Hej, ja właśnie jadę na izbę, bo mam krawienia. Czuję, że chyba po jabłkach już. Teraz się tylko boje całego procesu.