• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Jestem po wizycie.
Na badaniu na fotelu doktor powiedziała że tyle krwi to przecież to poronienie w toku.
Ale włożyła usg i dzidzia ruszała rączkami i nóżkami. Ale krwawienie jest duże. Jakiś stan zapalny krwiak i coś jeszcze nie wiadomo co. Jakaś struktura. Może mięśniak. Wstawię USG. Struktura zaznaczona nad dzidzią.
Zobacz załącznik 1739785

Edit: i jak wróciłam do domu to jeszcze mały skrzep że mnie wyleciał.
Także nie wiem jak to będzie. Jak się pogorszy to mam do niej dzwonić i da skierowanie na szpital .
Trzymam kciuki

reklama
Jestem po wizycie.
Na badaniu na fotelu doktor powiedziała że tyle krwi to przecież to poronienie w toku.
Ale włożyła usg i dzidzia ruszała rączkami i nóżkami. Ale krwawienie jest duże. Jakiś stan zapalny krwiak i coś jeszcze nie wiadomo co. Jakaś struktura. Może mięśniak. Wstawię USG. Struktura zaznaczona nad dzidzią.
Zobacz załącznik 1739785

Edit: i jak wróciłam do domu to jeszcze mały skrzep że mnie wyleciał.
Także nie wiem jak to będzie. Jak się pogorszy to mam do niej dzwonić i da skierowanie na szpital .
Trzymam bardzo mocno kciuki. Ja właśnie też pod gabinetem po tych wszystkich moich przygodach.

Odpoczywaj dużo. 💖

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry