• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

A brzuszka Ci nie zaczyna powoli wywalać? Jeju ja nie wiem o co chodzi ale dzidzia wielkości borówki a ja brzuch mam już serio widoczny, jak nie założę dłuższej szerokiej bluzy to już zaczyna zwracać uwagę 🫣 Niby można by jeszcze zwalić na kebab ale no jeszcze chwilę i nie ukryje go 🤣
Ja chodzę w legginsach po domu i jak się tak przyglądam, to brzuch mi już trochę odstaje 🙈

reklama
Właśnie miałam pisać, jestem świeżo po poinformowaniu szefa. I powiem Wam, że przewidywałam wiele scenariuszem, ale nie taki jaki się rozegrał🤣
Szef był w pierwszym momencie w szoku, ale zareagował bardzo pozytywnie. Powiedział, że cieszy, że się nam udało. Podziękował, że mówię wcześniej przed odejściem i daje im czas. Kazał o siebie dbać i się nie przeciążać. Mam się obserwować i gdyby cokolwiek niepokojącego się działo z moim zdrowiem, albo gdyby w grupie pojawiły się jakieś nagle choroby to mam dać znać SMS i iść na kilka dni l4 albo urlop i nie będzie to problem😱
Cała rozmowę zakończył, że czeka na mnie za jakieś czas już z potomstwem(Czytaj wracaj do pracy, dla dziecka znajdziemy miejsce)🤯

Jestem w bardzo pozytywnym szoku.

Zobaczymy jaka będzie atmosfera, jak wiedźmą któregoś dnia wpadnie na "salony"🤣🤣🤣
Bardzo pozytywna reakcja ze strony szefa! Oby więcej takich osób! ❤️❤️

Hej 💜 ja już nie chodzę wprawdzie do pracy, moje samopoczucie jest różne. Łóżko póki co jest moim najlepszym przyjacielem. Dziś jest chyba najgorszy dzień, jeżeli chodzi o mdłości 🥲 naprawdę mało brakowało do pierwszego pawia 🦚 🙈😂
Mogłabym spać całymi dniami 🙈 u mnie też sterta prania- tu czyste, w koszu brudne 🙈 a ja wciąż wyrzuty sumienia, że nie mam na to siły 🙈 z trudem robię obiad- dziś planuję takie danie jednogarnkowe z mięsem mielonym, oby zapach mnie nie odstraszył 😄
A jesteś na jakichś środkach przeciw mdłościom czy jeszcze nie próbowałaś? Jeju ja też mam problem z gotowaniem, zimne poty mnie aż oblewają i mam dreszcze od tych intensywnych zapachów 🤢 ale właśnie postawiłam największy gar jaki mam rosołu, pyrka sobie powoli 🍲 i wieczorem zrobię z niego pomidorówkę, rozleje do słoików 0,5l i będzie jak znalazł sobie w lodówce czekało, dogotuje się makaron lub ryż na bieżąco do niej i luksus nikt nie będzie narzekał ze nie ma co jeść jak będę mieć większe kryzysy ❤️

reklama
A jesteś na jakichś środkach przeciw mdłościom czy jeszcze nie próbowałaś? Jeju ja też mam problem z gotowaniem, zimne poty mnie aż oblewają i mam dreszcze od tych intensywnych zapachów 🤢 ale właśnie postawiłam największy gar jaki mam rosołu, pyrka sobie powoli 🍲 i wieczorem zrobię z niego pomidorówkę, rozleje do słoików 0,5l i będzie jak znalazł sobie w lodówce czekało, dogotuje się makaron lub ryż na bieżąco do niej i luksus nikt nie będzie narzekał ze nie ma co jeść jak będę mieć większe kryzysy ❤️
Tak, ja jem jedną xonvea na noc, przed spaniem 🙈 ginekolog mówiła o 2, ale nie wymiotuję, więc póki co biorę jedną. Nie wiem, czy po dzisiejszych przebojach nie zwiększę do 2 🙈 chyba, że dziś taki słabszy dzień po prostu 🥺

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry