Aleksandra96
Fanka BB :)
Według ostatniej miesiączki termin wypada na 10 listopad 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WitajHej, i u mnie bardzo świeża sprawa. Wczoraj wyszedł pozytywny test . Dzisiaj kreseczki ciemniejsze. Mieszkam w Niemczech więc na Betę nie mam co liczyć. Wizyta umówiona na 19.03![]()
Wiem o co chodzi, ja jestem po dwóch promieniach i mam rocznego synka,całą ciążę się zamartwiałam , czekałam od wizyty do wizyty , myślałam że w tej mi przejdzie,ale nieJakoś w tyg 16-20.03, bo mam umówione dwie (prywatnie & luxmed), i rozsadkowo wiem, że wcześniej nic nie będzie widać; ale jestem po jednej stracie (17tc) i zastanawiam się czy nie iść wcześniej.![]()
Ja na początku też chciałam powiedzieć dopiero po pierwszych prenatalnych ale potrzebowałam pomocy przy noszeniu synka po schodach do i z żłobka bo wolałam chuchać na zimne. Trzymam kciuki byś się nie wygadałaJa też jestem po stracie w listopadzie i właśnie ze względu na to postanowiłam tym razem się nie spieszyć. Ćwiczę swoją cierpliwość(a przy moim ADHD to nie lada wyczyn) Moje serce mówi że będzie dobrze
U mnie największym wyzwaniem będzie utrzymanie jak najdłużej tajemnicy! Ze wszystkich poprzednich ciąży wysprzegliłam się zaraz po USG na którym widziałam serduszko...Mam córkę 15lat i syna 8,5.
Aktualnie wie tylko mąż i lekarka która dawała mi skierowanie na betę... i tak póki co musi pozostać... Plan utrzymania tajemnicy przynajmniej do prenatalnychChociaż nie wiem jak wytrzymam! Już złapałam się na tym, że kilka rwzy w trakcie rozmowy z innymi osobami prawie palnęłam coś dotyczącego ciąży
![]()
Hej.Trzymamy kciukiHej, i u mnie bardzo świeża sprawa. Wczoraj wyszedł pozytywny test . Dzisiaj kreseczki ciemniejsze. Mieszkam w Niemczech więc na Betę nie mam co liczyć. Wizyta umówiona na 19.03![]()
Ja się nawet nie kryje, uznałam, że jak coś się wydarzy to się wydarzy, więc sporo osób ode mnie wie (adhd teżJa też jestem po stracie w listopadzie i właśnie ze względu na to postanowiłam tym razem się nie spieszyć. Ćwiczę swoją cierpliwość(a przy moim ADHD to nie lada wyczyn) Moje serce mówi że będzie dobrze
U mnie największym wyzwaniem będzie utrzymanie jak najdłużej tajemnicy! Ze wszystkich poprzednich ciąży wysprzegliłam się zaraz po USG na którym widziałam serduszko...Mam córkę 15lat i syna 8,5.
Aktualnie wie tylko mąż i lekarka która dawała mi skierowanie na betę... i tak póki co musi pozostać... Plan utrzymania tajemnicy przynajmniej do prenatalnychChociaż nie wiem jak wytrzymam! Już złapałam się na tym, że kilka rwzy w trakcie rozmowy z innymi osobami prawie palnęłam coś dotyczącego ciąży
![]()
Nie mam pojęcia@kluskizserem @Crazylalafresh
Czy wiecie może dlaczego tego wątku nie widać po wyjściu na forum w zakładkę Przyszłe Mamy.
Ostatnie są Październikowe 2026...
Tak naprawdę, ja znalazłam ten wątek tylko dlatego, że kliknęłam w Nowe wpisy i tam mi się wyświetlił![]()
Podpowiem, napiszcie do moderatorki @aniaslu i poproście o przypięcie wątku na gorze, Ania to robi ale czasem to trwa dość długo, jak napiszecie to szybciej zareagujeJa się nawet nie kryje, uznałam, że jak coś się wydarzy to się wydarzy, więc sporo osób ode mnie wie (adhd też)
ale ja ta poprzednia straciłam późno + jednak z przyczyny infekcji najpewniej, więc teraz też afirmuje, że nic złego się nie stanie!
Nie mam pojęciaja tu jestem świeży nabytek więc też nie bardzo wiem, czemu tak się stało
![]()
Nie martw się, nie jesteś jedyną, ja mam potwierdzenie, a i tak jeszcze wczoraj w dniu spodziewanej miesiączki sikałamCo nie jest łatwe szczególnie że nie mam potwierdzenia i codziennie sikam na patyk![]()
U mnie wszyscy wiedzą że się staramy...Ciążę ukrywam nie z powodu "nie zapeszania"... Nie wierzę w takie rzeczy. Robię to tylko i wyłacznie dla mojej córkiJa się nawet nie kryje, uznałam, że jak coś się wydarzy to się wydarzy, więc sporo osób ode mnie wie (adhd też)
ale ja ta poprzednia straciłam późno + jednak z przyczyny infekcji najpewniej, więc teraz też afirmuje, że nic złego się nie stanie!
Nie mam pojęciaja tu jestem świeży nabytek więc też nie bardzo wiem, czemu tak się stało
![]()
2 dniHej.Trzymamy kciukiIle już Ci się spóźnia miesiączka ?