Mokra_kurka
Fanka BB :)
O widzisz dobrym tropem szłamPodpowiem, napiszcie do moderatorki @aniaslu i poproście o przypięcie wątku na gorze, Ania to robi ale czasem to trwa dość długo, jak napiszecie to szybciej zareaguje
Pozdrawiam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O widzisz dobrym tropem szłamPodpowiem, napiszcie do moderatorki @aniaslu i poproście o przypięcie wątku na gorze, Ania to robi ale czasem to trwa dość długo, jak napiszecie to szybciej zareaguje
Pozdrawiam.
Czyli mniej więcej termin jak wszystkie będziesz mieć2 dniu mnie na pokładzie 2 letnia córeczka. O tą ciążę staraliśmy się 11 miesięcy
To ja na początku ujrzałam już cień cienia wieczorem i jak rano poszłam na betę to była 10Nie martw się, nie jesteś jedyną, ja mam potwierdzenie, a i tak jeszcze wczoraj w dniu spodziewanej miesiączki sikałamNa facelle dla porównania i na elektrycznego pinka dla testu sprzętu. Ten drugi zaskoczył mnie swoją mega niską czułością... W poniedziałek przy becie 211 wyszedł jeszcze negatywnyn
Zostały mi jescze do niego 2 patyki, więc jeden wykorzystałam wczoraj i wyobraźcie sobie dopiero wtedy ujrzałam na nim pozytyw... Kolejny zrobię sobie za tydzień albo dwa(ale to tylko po to żeby sobie popatrzeć na oznaczenie wyższego tygodnia
)
U mnie wszyscy wiedzą że się staramy...Ciążę ukrywam nie z powodu "nie zapeszania"... Nie wierzę w takie rzeczy. Robię to tylko i wyłacznie dla mojej córki
Już od kilku lat jej marzeniem jest małe rodzeństwo(rozumiem w 100% bo byłam taka sama i wymodliłam sobie brata w wieku 16 lat) ... Nawet nie wiecie jaka była szczęśliwa jak się dowiedziała o ciąży w październiku... A potem jej serduszko pękło, minęły 3 MSC, a do niej dalej wraca smutek i żal związany ze stratą.
Chcę jej zaoszczędzić tego lęku przed pierwszymi wizytami.
Jeśli wszystko będzie szło według planu Prenatalne wypadają nam przed lub w okolicach majówki. Córka ma 15 urodziny na początku maja, to będzie dobry czas na podzielenie się z Nią nowinąChcemy żeby była pierwszą osobą która się dowie!
Tym razem musi być dobrze
Co do wątku którego nie widać, może warto napisać do moderatorki forum z zapytaniem.
Jak nie będzie nas widać w zakładce, to nowym dziewczynom może być trudno nas znaleźć, a przecież chcemy żeby było nas tu jak najwięcej![]()
Może tu na twoim pierwszym poście zaznaczasz na dole niki i terminy wizyt i przewidywanego porodu ?Hejka,
Czekam na ten wątek i czekam, więc sama zakładamale jestem tu nowa, więc za wszelkie wpadki przepraszam!
Co prawda temat świeżutki, bo sama dowiedziałam się kilka dni temu, ale może jest nas tu więcej?
Kto ze mną czeka na jesień?![]()