reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
Nie martw się, nie jesteś jedyną, ja mam potwierdzenie, a i tak jeszcze wczoraj w dniu spodziewanej miesiączki sikałam🤣 Na facelle dla porównania i na elektrycznego pinka dla testu sprzętu. Ten drugi zaskoczył mnie swoją mega niską czułością... W poniedziałek przy becie 211 wyszedł jeszcze negatywnyn🤯 Zostały mi jescze do niego 2 patyki, więc jeden wykorzystałam wczoraj i wyobraźcie sobie dopiero wtedy ujrzałam na nim pozytyw... Kolejny zrobię sobie za tydzień albo dwa(ale to tylko po to żeby sobie popatrzeć na oznaczenie wyższego tygodnia🤣)

U mnie wszyscy wiedzą że się staramy...Ciążę ukrywam nie z powodu "nie zapeszania"... Nie wierzę w takie rzeczy. Robię to tylko i wyłacznie dla mojej córki♥️
Już od kilku lat jej marzeniem jest małe rodzeństwo(rozumiem w 100% bo byłam taka sama i wymodliłam sobie brata w wieku 16 lat😜) ... Nawet nie wiecie jaka była szczęśliwa jak się dowiedziała o ciąży w październiku... A potem jej serduszko pękło, minęły 3 MSC, a do niej dalej wraca smutek i żal związany ze stratą.💔
Chcę jej zaoszczędzić tego lęku przed pierwszymi wizytami.
Jeśli wszystko będzie szło według planu Prenatalne wypadają nam przed lub w okolicach majówki. Córka ma 15 urodziny na początku maja, to będzie dobry czas na podzielenie się z Nią nowiną♥️ Chcemy żeby była pierwszą osobą która się dowie!

Tym razem musi być dobrze♥️

Co do wątku którego nie widać, może warto napisać do moderatorki forum z zapytaniem.
Jak nie będzie nas widać w zakładce, to nowym dziewczynom może być trudno nas znaleźć, a przecież chcemy żeby było nas tu jak najwięcej♥️🎉
To ja na początku ujrzałam już cień cienia wieczorem i jak rano poszłam na betę to była 10 🤣
Biedna, najgorzej jest pewnie wytłumaczyć i się pogodzić...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry