reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Witaj♥️
Cudownie że jest nas coraz więcej!A wiesz na kiedy wypada Ci termin?☺️

Ja miałam nie iść na betę wogóle, bo szkoda mi było kasy, teoretycznie co ma być to bedzie😜😜😜 Pierwotnym planem było cierpliwe oczekiwanie na wizytę. Ostatecznie nie wytrzymałam i załatwiłam sobie skierowanie z luxmedu gdzie mam pakiet. 🤣
Nie powiem, progesteron i przyrost trochę mnie uspokoiły i pozwoliły uwierzyć, że to się dzieje♥️♥️♥️
Błaś 3 raz na becie?

reklama
Witaj♥️
Cudownie że jest nas coraz więcej!A wiesz na kiedy wypada Ci termin?☺️
Generalnie, to mam trochę poplątaną sytuację, bo owulacja spóźniła mi się o 2 tygodnie (właśnie wysoce prawdopodobne, że przez torbiel), więc po becie i wielkości pęcherzyka ginekolog oszacowała wiek ciąży na 4+2 (dziś już 4+3)🤪 więc wypadałoby koło 9.11 :)

Ja miałam nie iść na betę wogóle, bo szkoda mi było kasy, teoretycznie co ma być to bedzie😜😜😜 Pierwotnym planem było cierpliwe oczekiwanie na wizytę. Ostatecznie nie wytrzymałam i załatwiłam sobie skierowanie z luxmedu gdzie mam pakiet. 🤣
Nie powiem, progesteron i przyrost trochę mnie uspokoiły i pozwoliły uwierzyć, że to się dzieje♥️♥️♥️
Super, cieszę się, że z krwi jest ok i że dzięki temu możesz być spokojna ❤️ To teraz w końcu najważniejsze 😎

Nie zrobiłam dwie i muszę z tą wiedzą dalej żyć😉 Sikanie pięknie sciemniał od poniedziałku do wczoraj, więc ćwiczę cierpliwość😁

A Ty robiłaś?
Robiłam dwa razy, przyrost 120%, ale chyba pójdę jeszcze jutro..
Dziś może uda się mi do gin dostać po receptę na progesteron ze względu na wczesniejsze niedomogi, choć badałam wczoraj proga i był 22 ng/ml i nie jest zły

Robiłam dwa razy, przyrost 120%, ale chyba pójdę jeszcze jutro..
Dziś może uda się mi do gin dostać po receptę na progesteron ze względu na wczesniejsze niedomogi, choć badałam wczoraj proga i był 22 ng/ml i nie jest zły
No i super wyniki ❤️ Oby tak dalej!
Ja miałam przyrost 188% więc się muszę się nim zadowolić bez sprawdzania wierząc, że sobie gna do przodu❤️
Mnie zaskoczył(na plus) wysoki progesteron, bo w zasadzie w poprzednich cyklach miałam więcej objawów progesteronowych przed okresem niż teraz😉

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry