• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopadówki 2009 z Warszawy

reklama
Wolałabym nie rodzić, gdy na drogach zwalone drzewa leżą i na torach również.. Nie wiem czy w okolica jakaś akuszerka jest:-D
Dziubasek, Ty śpij póki możesz;) Koleżanka przestrzegała mnie, że jeżeli będę miała problemy ze snem pod koniec ciąży, a później kilka nocy z rzędu prześpię jak niemowlę (nie wiem czy to dobre porównanie;-);-)), to znaczy, że poród tuż tuż..

reklama
Wolałabym nie rodzić, gdy na drogach zwalone drzewa leżą i na torach również.. Nie wiem czy w okolica jakaś akuszerka jest:-D
Dziubasek, Ty śpij póki możesz;) Koleżanka przestrzegała mnie, że jeżeli będę miała problemy ze snem pod koniec ciąży, a później kilka nocy z rzędu prześpię jak niemowlę (nie wiem czy to dobre porównanie;-);-)), to znaczy, że poród tuż tuż..
ja cię proszę, ty mnie nie strasz :(((( do porodu mam jeszcze 4 tygodnie :)))) no minimum dwa i wcześniej nie chcę :)))))
a to twoja koleżanka tak miała???
Dziwię się, że Iza śpi :)))) ona zawsze aktywna tu siedzi :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry