Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak to??? nie było to cos zabezpieczone??? rozmawiałaś z kierowcą???Dziękuję serdecznie za wczorajsze spotkanie:-) Jak zwykle udane![]()
Iza, czyżby maleństwo ujawniło wreszcie tajemnicę??
Asia, ja niedawno miałam podobny przypadek, na szczęście udało mi się wyhamować, ale to się mogło źle skończyć.. Mianowicie z tira jadącego przede mną wypadła stalowa belka (2m dł na jakieś 30 przekroju). Ciepło miałam..
ALbo nie było zabezpieczone, albo był to element burty samochodu. Nie wiem. Kierowca nie zauważył, lub po prostu olał fakt, że coś zgubił, bo się nie zatrzymał. Wyprzedziłam go (bałam się tylko, że coś znowu mu spadnie) i zatrzymałam. Zrobił tylko głupią minę. Żeby do czegoś takiego dopuścić, trzeba mieć IQ kalafiora.jak to??? nie było to cos zabezpieczone??? rozmawiałaś z kierowcą???
kurcze to rzeczywiście bez wyobraźni!!!!ALbo nie było zabezpieczone, albo był to element burty samochodu. Nie wiem. Kierowca nie zauważył, lub po prostu olał fakt, że coś zgubił, bo się nie zatrzymał. Wyprzedziłam go (bałam się tylko, że coś znowu mu spadnie) i zatrzymałam. Zrobił tylko głupią minę. Żeby do czegoś takiego dopuścić, trzeba mieć IQ kalafiora.
tak, mam urodziny w Dzień dzieckaDziubasek - masz urodziny w Dzień Dziecka?? ... ja też![]()
tak, mam urodziny w Dzień dziecka))))))
ale to już chyba w jeffsie uzgodniłyśmy))))
a z Ciebie ranny ptaszek 
Nikt nam się w weekend nie rozpakował? Nie wchodziłam jeszcze na nasze ogólne forum..