Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem za spotkaniem! Dajcie mi tylko chwilę, bo z Olafem w weekand na pierwszy spacer się wybieramy. Tak późno przez te antybiotyki...niestety!
Ale do wiosny nie czekamy! Za długo!!!
))

ja jeszcze nie byłam z Olafem w ch, właśnie z takiego samego powodu. teraz Olaf ma jeszcze katar i gileIza, kusząca propozycja. Po świętach może trochę mniej ludzi wreszcie w sklepach będzie. Ale z dzieciaczkami? Na razie unikam chodzenia z małym ze względu na grypę.
Wy chodzicie już po sklepach z maleństwami?
ja jeszcze nie byłam z Olafem w ch, właśnie z takiego samego powodu. teraz Olaf ma jeszcze katar i gileMusimy sie podleczyć!
Dziewczyny, może umówmy się same bez dzieci, co? właśnie w jakimś ch jak proponuje Iza. Byśmy sobie odpoczęły, a nasi faceci będą mogli się wykazać, co wy na to?
Problem mam "tylko" taki, że jeżeli nie zostawię małemu mleczka, to mogę zostać awaryjnie odwołana do domu w trybie pilnym, jak ostatnio. A z mlekiem problem, bo mały wszystko mi wysysa. Mam nadzieję, że ten "kryzys" minie.