reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Łóżeczka dla naszych szkrabów

reklama
Minka-12 ja mam to łóżeczko Baby Dreams i jestem z Niego zadowolona:tak: na razie stoi u rodziców a my teraz kupujemy takie same dla Wiktora na stałe do nas do domu, a Malutka będzie w tym drewnianym. spokojnie mogę je polecić. ;-)Mój Wiktor nie jest spokojnym dzieckiem i lubi skakac w łóżeczku i od pół roku nie zapeszając nic się z nim nie stało. nie wiem tylko jak kwestia przewijaka, wiem że jest stabilne ale ja wogóle bardzo mało go używałam więc za bardzo nie moge się wypowiadać. Ale łóżeczko mogę spokojnie polecić:tak:

Zwolinka masz BABY DESIGN ESPIRO LUNA czy zwykłe BABY DESIGN zwykłe? jest duże różnica w cenie a nie widze różnicy poza kolorami?

Wiktoria a czy lozeczko kupowalas w internecie w zestawie z materacykiem??Ja tez chce kupic Radek II sosnowe,bez szuflady tylko sie nad tym materacykiem zastanawiam czy nie lepiej w zwyklym sklepie kupic zeby moc pomacac.

My kupujemy łóżeczko drewniane (pewnie Radek) ale w kolorze sosny, bo mam sypialnię z drewna sosnowego i już kupiłam dla Maluszka sosnową komodę :-).

Będę też kupować łóżeczko turystyczne, które ustawię u teściów. jeszcze nie wiem jakie, bo to dopiero jak pójdę do pracy a teściowa zostanie z dzieciątkiem.

dziewczyny, polecam to lozeczko:

CHICCO KOJEC+OTWIERANY BOK+KOLKA+TORBA POMARANCZOW (329083001) - Aukcje internetowe Allegro

jest sliczne i tanie, zazwyczaj dostepne w kol. zielonym, pomaranczowym i ciemnoniebieskim. sa sliczne, skladaja sie latwo, ale tylko wg instrukcji - inaczej mozna namieszac. my bardzo czesto skladamy i rozkladamy (jezdzi od dziadkow do dziadkow), Filip tam skacze i rozne jazdy robi i nigdy nic sie nie stalo. latwo tez sie spieraja plamy, siatka nie peka itepe..
teraz dokupilam drugie, jak Maksio skonczy pol roczku rowniez zostanie do niego eksmitowany, tymczasem jedno mamy zainstalowane na stale w domu, a drugie na wyjazdy :-)
mamy tez drewniane, ktore stoi w sypialni, musimy z niego Fiolka wywalic w koncu, bo bedzie mu ciezko sie przyzwyczaic pozniej..

reklama
..aenye mi też sie podoba Wasze łóżeczko i kolorki super, ale ja musze mieć z moskiterą, bo do ogrodu...

Do góry