reklama
zwolinka
majowe mamy'08 zakochana mamusia
My kupowaliśmy to łóżeczko jak Wiktor miał około 5 miesięcy i stwierdziliśmy że nie jest potrzebny ale jakbym miała je kupować dla noworodka o dokupiłabym materacyk. Teraz to sa groszowe sprawy a zawsze to dziecku inaczej sie leży, szczególnie że takie maleństwo wiele czasu spędza w łóżeczku. Ja też teraz będę wymieniać materac w łóżeczku drewnianym dla Malutkiej

iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Miska jesli turystyczne to trzeba dokupic materac,najlepiej gryczano kokosowy a nie piankowy.
Teraz widzialm w sklepach sa takie ladne pokrowce na materacach na suwaczek ktore mozna zdjac i uprac,
Teraz widzialm w sklepach sa takie ladne pokrowce na materacach na suwaczek ktore mozna zdjac i uprac,
..aenye
Mama grudniowa'06
ja tez kupuje materacyk do tego turystycznego, w ktorym na stale bedzie spal Filipek. w tym naszym jest materacyk piankowy, grubosci ok 3cm, naprawde fajny - na kilka dni spokojnie wystarczy! w porownaniu do tych z Simba baby czy Arti (ogladalam specjalnie) jest wiele bardziej miekki, nie czuc tych przerw w podlodze (ktore powstaja przy skladaniu lozeczka). ale mimo wszystko nie pozwolilabym malemu spac w tym caly czas.
Aurelia, gratuluje zakupu :-)
Aurelia, gratuluje zakupu :-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Podaje link do ciekawego lozeczka turystycznego,jest dwu poziomowe i najwazniejsze ze na calej dlugosci jest ten wyzszy poziom,no i ma otwierany bok.Jesli jeszcze ktos nie kupil.
NOWOSC !!! LOZECZKO TURYSTYCZNE GRAPI LUXUS RG (329386819) - Aukcje internetowe Allegro
NOWOSC !!! LOZECZKO TURYSTYCZNE GRAPI LUXUS RG (329386819) - Aukcje internetowe Allegro
M
madamagda
Gość
madamagda - cudne jest to łózeczko
Okropnie mi sie podoba (tatusiowi zresztą tez). Tylko niestety nieco za duzo kosztuje a ostatnio zrobiło nam sie bardzo krucho z kasą :-(
Najpierw ielismy kupowac turystyczne, ale staneło na drewnianym. Podoba mi sie takie LAURA - ktos wysylal linka... No i cena w miare normalna - 330zl juz z materacem koko-gry.
Ale Twoje dziecię bedzie miało przesliczne łózio :-)
Okropnie mi sie podoba (tatusiowi zresztą tez). Tylko niestety nieco za duzo kosztuje a ostatnio zrobiło nam sie bardzo krucho z kasą :-(Najpierw ielismy kupowac turystyczne, ale staneło na drewnianym. Podoba mi sie takie LAURA - ktos wysylal linka... No i cena w miare normalna - 330zl juz z materacem koko-gry.
Ale Twoje dziecię bedzie miało przesliczne łózio :-)
reklama