reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Łóżeczka dla naszych szkrabów

dziewczyny mam pyatanie czy w tych łóżeczkach turystycznych są twarde materace czy raczej miękkie, bo chciałabym kupić takie do domu zamiast drewnianego i nie wiem czy to dobry pomysł, proszę o pomoc :-)

reklama
My kupowaliśmy to łóżeczko jak Wiktor miał około 5 miesięcy i stwierdziliśmy że nie jest potrzebny ale jakbym miała je kupować dla noworodka o dokupiłabym materacyk. Teraz to sa groszowe sprawy a zawsze to dziecku inaczej sie leży, szczególnie że takie maleństwo wiele czasu spędza w łóżeczku. Ja też teraz będę wymieniać materac w łóżeczku drewnianym dla Malutkiej:tak:

Miska jesli turystyczne to trzeba dokupic materac,najlepiej gryczano kokosowy a nie piankowy.

Teraz widzialm w sklepach sa takie ladne pokrowce na materacach na suwaczek ktore mozna zdjac i uprac,

Łóżeczko kupione, zdecydowaliśmy się na Kubę II z Drewexu i do tego materacyk kokos-gryka. Pan się przy kasie pomylił na naszą korzyść...ale doszliśmy do tego dopiero w domu. :dry:Zrobił nam prezent.

ja tez kupuje materacyk do tego turystycznego, w ktorym na stale bedzie spal Filipek. w tym naszym jest materacyk piankowy, grubosci ok 3cm, naprawde fajny - na kilka dni spokojnie wystarczy! w porownaniu do tych z Simba baby czy Arti (ogladalam specjalnie) jest wiele bardziej miekki, nie czuc tych przerw w podlodze (ktore powstaja przy skladaniu lozeczka). ale mimo wszystko nie pozwolilabym malemu spac w tym caly czas.

Aurelia, gratuluje zakupu :-)

W końcu mam łóżeczko, teraz chyba nie bedzie mi się śniło po nocach. Narazie częsciowo ubrane, pościeli jeszcze nie daję bo to za wczesnie:-):-)

madamagda - cudne jest to łózeczko:tak: Okropnie mi sie podoba (tatusiowi zresztą tez). Tylko niestety nieco za duzo kosztuje a ostatnio zrobiło nam sie bardzo krucho z kasą :-(
Najpierw ielismy kupowac turystyczne, ale staneło na drewnianym. Podoba mi sie takie LAURA - ktos wysylal linka... No i cena w miare normalna - 330zl juz z materacem koko-gry.

Ale Twoje dziecię bedzie miało przesliczne łózio :-)

reklama
Do góry