reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Łóżeczka dla naszych szkrabów

Kimel - no ja wlasnie mysle tylko o tym turystycznym...

Przebrnelam przez caly ten wątek i o tym pomysle dziewczyny mialy rozne zdanie wiec postanowilam tak, ze poki co bedzie lozeczko turystyczne (bo my bardzo mobilni jestesmy i oby to sie nie zmienilo po pojawieniu sie malego obywatela ;-)) a jak sie okaze, ze cos nie tak i brak nam jednak tego stacjonalnego lokum do spania to zawsze mozna dokupic :laugh2: Pamietam, ze wczesniej dziewczyny radzily aby do lozeczka turystycznego dokupic materacyk dobry i tak tez sie ich poslucham :tak:

Iwonko, jesli pozwolisz to ja skorzystam z tych ofert lozeczkowych co wstawiasz, za co Ci jestem bardzo wdzieczna :-D

reklama

Mnie sie tez podoba, ale zwroc uwage na jedna rzecz - zdaje sie mają podwieszane łózeczko na 2/3 normalnej powiezchni.
Dzidzius sie zmiesci, ale ciezko bedzie dokupic materac do tego rozmiaru! No i drugi trzeba kupic na dół...
Natomiast powaznym plusem mysle, jest tutaj utwardzany, stabilnie (wydaje sie) osadzony przewijak!!

Te tez mi sie podobaja, ale jezeli nie maja otwieranego boku to odpada :-(

No ja jestem akurat poki co zwolenniczką własnie SUNów :happy:
Podobają mi sie - zwłaszcza rozowe :-p
Tylko szkoda ze ten przewijak taki "gietki"...
Musze gdzies je dorwac w sklepie i obmacac. Bo jak ogladałam jakies (nie wiem co to za firma byla!) lozeczko turystyczne w sklepie, to nawet nie potrafiłam osadzic tego przewijaka na ramie łózeczka - bo wpadało jedna albo drugą strona do srodka :szok:

Śliczne łóżeczko Puchatko :tak:

Wiecie co, ja do tych przewijaków od łóżeczek turystycznych nie mam jakoś serca. Sama skorzystałam ze swojego może ze dwa razy. Jeżeli mam być szczera to wolę dziecko położyć na swoim łózku i tam przebrać, bo jednak te przewijaczki z łóżeczek są moim zdaniem małe i niewygodne. Ale może u innych mam się sprawdzają.

A ja nie,ja przez kilka miesiecy uzywalam przewijaka na lozeczku ,bardzo mi bylo wygodnie miec wysoko dziecko do przebierania.Zebym miala miejsce to bym sobie kupila komode z przewijakiem ale nie mam az tyle w pokoju u dzieci.

Iwonka, ja miałam przewijak taki tradycyjny duży na komodzie.. a ten w moim łóżeczku turystycznym był niewygodny.

reklama
Do góry