reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Łóżeczka dla naszych szkrabów

reklama
anusiasac, no śliczne te łóżeczka, my chcemy jaśniutki kolorek, żeby nam pasował do całości. Najładniejsze chyba jest to za 419zł, ale te tańsze też ładniutkie:tak:. Już się nie mogę doczekać!!!!

Mam pytanko odnosnie lozeczek.Czy kupic takie z ktorego mozna wyjac 2 szczebelki czy takie w ktorym mozna zdemontowac caly bok ( ten dluzszy)????Czy same wyciagane szczebelki wsytarcza a pozniej kupic juz zwykle lozko??I jaki wymiar kupujecie/macie 120*60 czy 140*70??????
Ja wlasnie zaluje ze nie kupilam takiego co mozna zdemontowac caly dlugi bok,bo w nich tez sa demontowane szczebelki dwa a pozniej sie zdejmuje caly bok i ma sie lozko dla przedszkolaka.
jak tu.teraz jak bym kupowala drewniane to takie wlasnie.Ale ze juz mam po VAnessce zwykle to nie kupie kolejnego. A teraz musze wydac kolejna kase na lozko dla starszej corci bo urzadzam im pokoik...
ŁÓŻECZKO-TAPCZANIK 140/70 + pościel + materac (300402949) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Bo napewno chce miec tzw. turystyczne, tylko nie wiem czy jest sens....

Łania_W a TY chcesz kupic TYLKO takie łóżeczko turystyczne? Pytam bo tez sie nad tym zastanawiam, czy takie turystyczne nam nie wystarczy? Czy trzeba / lepiej / wygodniej / itp. miec dwa lozeczka, jedno stacjonarne a 2gie wyjazdowe? Mnie na rozum sie zdaje, ze jedno styknie, jak myslicie? :baffled:

reklama
Do góry