reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Łóżeczka dla naszych szkrabów

pola Poszukaj na allegro łóżeczka Kuba II a producent to drewex chyba, bo wygląda identycznie jak to które wkleiłaś, a jest dużo tańsze (coś ok 295zł z materacem).
Ja kupiłam to właśnie łóżeczko, ale w hurtowni za 315zł z materacem gryka-kokos, więc na allegro jest nawet ciut taniej (zdjęcie tego naszego łóżeczka wkleiłam na wątku wyprawka ....).

a jest z pościelą??

reklama
maja28
Już Ci odpowiadam. Ano ta dykta wysuwa się z szufladą razem, co było dla mnie samej też nie małym zaskoczeniem:-). Bo żeby włożyć/wyjąć coś z szuflady to wysuwasz szufladę i dopiero wtedy zsuwasz dyktę (co nie jest do końca fajne, ale na pewno lepsze niż ścieranie kurzu przez szczebelki).:-)

maja28
Już Ci odpowiadam. Ano ta dykta wysuwa się z szufladą razem, co było dla mnie samej też nie małym zaskoczeniem:-). Bo żeby włożyć/wyjąć coś z szuflady to wysuwasz szufladę i dopiero wtedy zsuwasz dyktę (co nie jest do końca fajne, ale na pewno lepsze niż ścieranie kurzu przez szczebelki).:-)

Ja po prostu muszę mieć szufladę pod łóżeczkiem ze wzgledu na potrzebne miejsce np. na pampersy, pościel itp

Nie zauważyłam że tamto z pościelą, ale ja mam materac o grubości 9 cm, a tam jest chyba 6cm?? Ja też chciałam koniecznie z szufladą, bo mamy mało miejsca, ale ta szuflada jest bardzo płytka, no ale zawsze to lepsze niż nic.

Nie zauważyłam że tamto z pościelą, ale ja mam materac o grubości 9 cm, a tam jest chyba 6cm?? Ja też chciałam koniecznie z szufladą, bo mamy mało miejsca, ale ta szuflada jest bardzo płytka, no ale zawsze to lepsze niż nic.
To jaka powinna byc grubość materaca??

pola Ja jestem tak samo "zielona"jak Ty:-). Nie mam pojęcia, ale w sumie 3 cm to żadna różnica . Ten nasz materac kosztował ok. 80zł.

POLA, ja dla mojego pierwszego dziecka kupilam bardzo podobne łóżeczko właśnie z szufladą i naprawdę się sprawdziło bo szyflada wysuwa sie razem z pokrywą i można ją podnieść i wytrzeć. Kurz jak kurz zawsze się zbiera na meblach i trzeb go wycierać. Ja osobiście nie zauważyłam by na szufladzie zalegały jakieś nadzwyczajne pokłady kurzu. :-):-):-)

reklama
A my w koncu przywiezlismy wczoraj do domku lozeczko:

radek.jpg

i posciel feretti:

Jungle.jpg

I jestesmy bardzo zadowoleni. Coprawda jeszcze nie skladamy lozeczka, ale najwazniejsze, ze juz jest...:-)

Do góry