• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Łóżeczko. Kiedy kupić?

reklama
Się nie kupuje bo co? Bo do końca nie wiemy czy przeżyje, czy urodzimy przedwcześnie? Pewnie o to chodzi. Nie dajmy się zwariować. Większość ciąż nie ma komplikacji a zakupy warto rozłożyć w czasie. Tak na prawdę zawsze może wydarzyć się coś nieprzewidzianego...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja obecnie 27 tc i za 2 tygodnie zamawiam poczekamy na nie tak z tydzień więc akurat w 30 tc będzie gotowe myślę że to kiedy kupisz łóżeczko i inne potrzebne rzeczy zależy tylko od Ciebie nie ma to znaczenia lepiej mieć wcześniej niż za późno ja razem z łóżeczkiem zamawiam całą resztę chce już wszystko poukładać pochować i mieć pewność że gdyby mojemu dziecku się pospieszylo to będę wszystko miała. Dzieci same sobie wybierają kiedy przyjadą na świat koleżanka urodziła miesiąc wcześniej a siostra 3 tygodnie z tego wcześniej 3 tygodnie leżała w szpitalu a mąz sam musiał większośc kupowac a wiadomo chłopa wyslac na zakupy ;) nie wiemy nigdy co się może stać więc lepiej mieć już wcześniej.

reklama
Ja kupiłam koło 30 tc i pierwsze co zrobiłam to je wietrzyłam z zapachu lakieru który był dosyć mocny dlatego uważam że warto kupić wcześniej.
To samo z materacem wyłożyłam go z worka żeby pozbyć się tego zapachu "nowości".

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry