reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Mailnka- ja bm wybrała kolorową, tak radosna, dla dzieciaczka w sam raz :)

Ja chyba mam gorsze dni, nieubłaganie zbliżają się urodziny Piotrusia. I choć myślę "pozytywnie" to wspomnieniami wracam do tamtych chwil kiedy był jeszcze ze mną i miałam nadzieję, kiedy było tak cudownie bo mogłam czuć Jego kopniaczki i czkawkę... Tęsknię za tym, ale najbardziej tęsknię za moim Dzieckiem...

Pozdrawiam Was:*

reklama
nati przytulam mocno. boże jakie te rocznice, miesięcznice i tygodniowki są trudne i święta i mikołajki :-(

malinka obie choineczki są cudowne. Moze niech Twoje córki wybiorą, która im się bardziej podoba

nati87 trzymaj się kochana i pamiętaj,że w tym dniu będziemy szczególnie myśleć o Tobie i Piotrusiu. Przytulam.
sylwetka74 chyba tak zrobię teraz bawię się robienie kokardek do wersji czerwono-złotej dla mnie to taka najbardziej tradycyjna.

Az mi glupio pisac moje dobre wiadomosci, kiedy Wam tak smutno jest...

Chcialam tylko sie pochwalic, ze moj dzidzius wyglada zdrowo :-) ja rowniez w porzadku.

Przytulam kazda z osobna i zycze byscie wszystkie jak najszybciej pozachodzily w ciaze. Strach bedzie na pewno Wam towarzyszyl, ale trzeba walczyc i sie nie poddawac. Buziaki

aga_cina wiesz ze to sa dla nas bardzo dobre wiesci:)

ja dzisiaj kupilam juz mikolaja i zanioslam Niuni, jutro jade po ozdoby na choineczke dla Niej, a propo choineczki Malinkaizi twoje sa sliczne nie wiem ktora bym wybrala

trzymam kciuki za Was i za wasze Pszczolki kochane :*:*:*:*:*:*

Dla NAszych Kochanych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

A moja Pszczolka jest Baczkiem ;-) nie chcialam wiedziec, ale eMek chcial. Zreszta widac bylo, ze to maly mezczyzna :-D

Jak ja kocham to dziecko. Jak juz bym chciala je przytulic...

aga_cina no to gratuluję BĄCZKA:))))
dominikaknika dziękuje w imieniu swoim i Vanessy zdążyłyśmy dziś zrobić dwa stroiczki,ubrać choineczkę i pomalować bombkę.
DSC00177.jpg

DSC00180.jpg
DSC00184.jpgDSC00185.jpg

reklama
Malinka sliczne stroiki choinka cudowna a bombka to poprostu arcydzieło:)

aga_cin kochana bardzo sie ciesze ze tak sie dobrze czujecie i ze wszystko jest wporzadku..na takie własnie wiesci czekamy:):)no i gratuluje synusia:)mam nadzieje ze juz kazda z nas zaniedługo bedzie miałą tak dobre wiesci:)

padam na pyszczek ..dobranoc kochane

[*]
[*]
[*] dla naszych kochanych maluszków

Do góry