reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Jaka piękna pogoda! jestem u mamy, na wsi i jak sobie pomyślę, że mogłabym teraz sobie siedzieć na tarasie, w wózeczku dzidzia... aż mnie coś ściska za serce...

własnie wyszłam z wanny ,bo tez o 23 wrociłam z pracy ...padnieta jestem jak cholera .... a tu sasiadka sie obraziła ze nie wpadłam po pracy do niej na jej urodziny ... :wściekła/y: normalnie mnie zatkało... mowiłam ze jak wroce wczesniej to wpadne na chwilke .. a teraz jestem tak zmeczona ze nie mam siły na nic ... ale ona oczywiscie tego nie rozumi bo wogole nie pracuje .. ehh

psychicznie u mnie ciezko :-( i wydaje mi sie ze z dnia na dzien gorzej :-( bo przeciez znowu zbliza sie 24 marca :-:)-(

dzis przed praca byłam u tesciowej pomyłam jej okna , firanki pozmieniałam ... o 16 mieli przyjechac dziadkowie (rodzice tesciowej) zostaja do jutra ...

chyba juz tutaj nikogo nie ma ...:-p

BIBI -gratuluję suwaczka -właśnie zauważyłam :-):-)

Cześć
usprawiedliwiam się dlaczego mnie nie ma ...
Pracuję nad moim dorobkiem wielkanocnym...:-D:-D:-D

To cały efekt mojej pracy od kilku tygodni :szok::-D:-D:-D

Załączniki

• DSC_0179.jpg
    DSC_0179.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC_0183.jpg
    DSC_0183.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC_0369.jpg
    DSC_0369.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 43
Karolku (*)

Aniołki (*)

Monila dziwna ta sąsiadka:confused: tak trudno zrozumieć, że ktoś po pracy może byc zmęczony?

As piękne te rzeczy zrobiłaś :tak:

A ja z bólem głowy siedzę z kawką....

WItam sie z kawusia

wrr głowa mi peka ... :-(

as ale slicznosci :-D masz talent:tak:

bibi wiec siedizmy razem z bolacymi głowami ;-)

Karollku(*)
Aniołeczki(*)

reklama
Do góry