reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam, najpierw życzona dla Aniołeczków Monili, Gosiulka, Sylwetki, Dominikaknika, Emy i Bartkowa.
Słodkie buziaki przesyłam Wam Maleństwa, dla każdego z osobna.

Emy u nas tez twierdzą, że to była wada rozwojowa, ale co było jej przyczyną? Może leki jakie brałam ok. 4 tyg. ciązy? W tym czasie kształtowały się nereczki Szymusia...

Nachodzą mnie myśli, ze może przez swoją nieuwagę doprowadziłam do tego co się stało.

Malinka- ciąża inna, bo na chłopczyka.
Fakt, Szymuś by już zapewne ganiał za Kubulkiem. Boże, czemu...? U nas data dość symoliczna bo 12.12.2010 i godzina narodzin też 20 10 jak rok, a planowany termin porodu był taki sam jak u Kubusia.

Mam tylko nk, ale rzadko i tam zaglądam.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie z rana...

ehh miałąm okropny sen o tym ze ciagle ktos przekopywał grob KArolka w inne miejsce...:(i za kazdym razem brakowało paru rzeczy z grobka.. a za opstatnim razem.. grob KArolka stał sam pod drzewem..i nie było grobu tylko usypana kupka z piachy i wsadzony krzyz a z nim jeszcze dwa krzyze.. i ja tak strasznie płakałąm bo jako to mozliwe ze moj synek musi lezec z obcymi dziecmi...ehh potem poszłam do ksiedza i zrobiłam awanture ze jesli nie przestana przenosic mojego syna to przeniose go na inny cmentarz... no i jakas babka spowrotem go przenosiła na jego dawne miejsce a ja chodziłam i po innych grobkach zbierałam rzeczy ktore nalezały do karolka..bo ktos za kazdym razem zabierał mu cos i dawał na inne groby..zupełnie tak jakby chciał sie pozbyc grobu mojego syneczka .. i sladu po nim ...:(

emy swiatełko dla twojego skarba
[*]

Emy nie pozostaje nam nic innego jak wierzyć,że następnym razem skończy się szczęśliwie. Światełko dla Jasinka na pierwszy miesiąc
[*]
Monila straszny sen nie wiem czy dziś była pełnia czy co mi śniło się,że się obudziłam a na wkładce miałam zielone wody płodowe:( oczywiście jak się obudziłam to od razu do łazienki pognałam na szczęście to był tylko zły sen.
bartkowa spróbuj u mnie mam już kilka dziewczyn.

nk.pl - Serwis społecznościowy nk.pl - platforma komunikacji dla wszystkich internautów

gosiulek wiem wczoraj to zauwazylam, ale to nie tylko moja:)

humorek mi sie teraz poprawil bo zaswiecilo sloneczko przez okno prosto na mnie i wiem ze to moja Nikola to zrobila zebym nie plakala tylko sie usmiechnela

dominikaknika kochana przytulam cie mocno;* musisz byc silna dla Nikolki....

Swiatełko dla twojej coreczki
[*]

Malinka kochana dzieki za zaproszenie..;)

włąsnie ziemniaki sie gotuja ...potem ebde robic kluski i miesko... a po obiadku jedziemy z mezem i znajomymi na łyzwy...;)

reklama
Zobacz załącznik 415676

Hej wszystkim. Ja tylko na sekundę bo robię obiadek. Wstawiam zdjęcie choineczki, którą kupiłam dla Piotrusia na pomniczek. Jeszcze dodam coś pewnie od siebie do niej, ale mnie się bardzo podoba, jest malutka i skromna. Takie lubię.

dominika- trzymaj się, światełko dla córeczki
[*].

Pozdrawiam Was wszystkie i przytulam :*

Do góry