reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam.. cos czuje ze rozłozy mnie totalnie na łoptaki..;/ehhh.. coraz gorzej sie czuje..
mamaszymusia kochana ja tak samo zawsze robiłam...ale w tym roku maz mowi ze nic nie chce..wiec musze cos sama wymyslic...

wczoraj długo nie mogłam zasnac..i myslałam o KArolku...a rano prawie bym zaspała do pracxy bo zegarek nie zadzwonił ale obudziałm sie sama o czasie..:-)jestem przekonana ze to KArolek mnie obudził:-)

MAlinka
[*] dla twojego skarba..

u nas jak anrazie mikołaje i lampionki swiecacy stoja...dzis nie byłam u małego bo nie czuje sie na siłach..:-(ale moze uda mi sie wieczorem pojechac z mezem..

własnie był kurier i przyniosł bombki...sa cudowne

Ostatnia edycja:
reklama
Witam was, jestem tu pierwszy raz ale czytałam o waszych aniołkach... Mimo ze ja swoją Zuzie straciłam juz ponad 6 lat temu to do tej pory nie moge sie z tym pogodzić...Jeszcze nie potrafie rozmawiac o niej bez wzruszenia, mój mąż zreszta tez.. Czy to kiedyś minie? Juz troche czasu zadaje sobie to pytanie...
I z góry przepraszam ze tak wam weszłam w rozmowę:zawstydzona/y:

Cześć dziewczynki
byłam dzisiaj na świątecznych zakupach i jedno co mogę powiedzieć to to że widok tych zabawek choineczek mikołaji tylko mnie dobił... nie potrafie patrzeć na małe dzieci nawet na dziecięce ubranka... ja też nie chcem świąt...
Monila kuruj się najlepiej jakimś spirytuskiem z cytrynką i miodem :-)
Malinka dla twojej gwiazdeczki
[*]

reklama
Do góry