reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Dla NAszych Aniołeczków
[*]

jakos z dnia na dzien jest gorzej mysle dlaczego tak jest ale nic nie przychodzi mi do glowy...
wczoraj oczywiscie sie poplakalam, ogladalam na necie "Moje dziecko jest Aniołem"

Dwa dni wycięte z kalendarza;(
Moja Nicola ostatnio bardzo często śni się mojej Vanesce budzi się ona wtedy taka szczęśliwa jak nie wiem co ostatnio byliśmy u mojej koleżanki która ma 4 letnią Nicolę i teraz tak jak ja jest w ciąży ma urodzić dwa tygodnie przede mną -rano Vanessa opowiedziała mi,że śniło jej się,że pojechaliśmy do nich z dzieckiem to była Nicola -mojej koleżanki dziecko urodziło się wcześniej ale jeszcze nie chodziło ani nie mówiło a nasza mała trajkotała cały czas i była taka śliczna i grzeczna. Już się nie mogę doczekać takiego naszego spotkania:))
dominikaknika nie dziwię się Twojej reakcji ja oglądałam to już dziesiątki razy i zawsze są łzy-mój już dawno zabronił mi to ogląda ale uwielbiam ten reportaż i nie potrafię się powstrzymać.

Ostatnia edycja:
a co do pomniczka Nikoli to ja jeszcze nie zabralam choineczki, teraz bede robila serduszko dla Niej i dopiero jak bede miala wszystko to zabiore choinke

nie wiem czemu mi wlasnie tez sie nie chce otworzyc:(:(:(:(:(

a ty kochana nie martw sie i Vanessy sen sie spelni nie dlugo bedziesz miala swoje malenstwo:):):):) a jak z usg?? czekam na zdjecie i nie moge sie doczekac

reklama
Do góry