reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Noooo, Gosiulek.........
Malinka- ja obstawiam Fasolinka:-)
Ja myslę, że te moje @ to znak, by odpuściła. Może i jakaś racja w tym jest, może... Mam tu Kubulka, nic na siłę.

Dla naszych Dzieci -milion promyczków (*)(*)(*)

Ostatnia edycja:
reklama
Gosiulek ja mocno mocno trzymam kciuki:tak:

Iwonka a w pupe chcesz dostać???? to co ja tez mam odpuscic bo przez dwa lata przychodzi i daje mi znaki że mam sie nie starac????

dziewczyny nawet tak nie piszcie starac sie starac i jeszcze raz starac!!!!!!!!!!!

mi kwiatuszkow zabraklo do serduszka, przeliczylam sie troche, nie wiedzialam ze az tyle mi bedzie trzeba, ale jutro dokupie i dokoncze:)

Witam was z rana...własnie popijam pyszna kawusie...

kochane nie mozemy sie poddawac...kazdej z nas wkoncu sie uda..i bedzimey cieszyc sie pociechami tutaj na ziemi...przeciez nasze aniołki napewno chca miec rodzenstwo...:-)

dominika moja KArolek na pogrzeb dostał takie sliczne serce z zywych białych roz...bardzo długo sie trzymało... a poznioej zamowiłam mu serce tez z białych roz i stało do wczoraj bo było juz brzydkie i je wyrzuciłam...

gosiulek73 ściskam piąstki z całych sił &&&&&&
mamaszymusia2 nie odpuszczaj tak łatwo wiesz,że na ciebie liczę-nie chcę być jedyną mamusią której bliżej do 40 niż 30 plissssss;)
Bibiana spójrz na zdjęcie Filipka -ja chcę takiego kolegę dla mojej Fasolki bez względu na to czy chłopiec czy dziewczynka -ty wiesz,że nie wolno ci się poddać.

dominikaknika jak zrobisz to się pochwalisz,co???
Monila ja dopiero wstałam więc najpierw śniadanko i herbatka z miodem na kawkę skuszę się w południe mam nadzieję,że któraś dołączy do mnie.

reklama
No dobra już więc za Gosię kciuki już ściskam a Tobie Sylwia życzę,żebyś tez niedługo była gotowa i dała zna kiedy piąski ściskać.

Do góry