reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Malinka mimo że Karolek nie założył ubranek które już miał ja za każdym razem jak ubierałam Kacpra to myślałam o Karolku.Serce krwawiło ale nigdy nie oddałabym tych rzeczy.

Ja Mamo Amelki ubranka włożyłam do kartonika i mam go pod ręką. Jak tylko mam ochotę to zaglądam do niego, dzięki temu czuję się jakby bliżej niej.

Z takim wsparciem na pewno Igorowi poszło super.;-)

Malinka niestety rodziny się nie wybiera, a szkoda. W sylwestra wychodzilam do domu z szpitala, a moj brat dzwonac do mnie zamiast zlozyc mi kondolencje to spytal jak sie bawimy i czy gdzies wychodzimy...

Dla Karolka
[*]
[*] i reszty Przedszkolaczkow
[*]
[*]

Kaja pytałaś o książkę Ocal mnie.Przeczytałam.Podobała mi się.Przeczytałąm ją jednym tchem choć nie była typowo o naszej sytuacji ale warto ją przeczytać.
Teraz czytam Listy do Boga.

Dziekuje dziewczynki....ja ostatnio przeglądałam zdjęcia mojego szkraba....oj jakie ja miałam szczęście, mieć tak cudowne dziecko...oddałabym wszystko za jeden dzień z moim dzieckiem....

Sylwetka na pewno dobrze mu poszło w końcu wszystkie e-ciocie trzymały kciuki :tak:

Dziewczyny czy to by było dla Boga za wiele jakbyśmy jeden dzień mogły spotkać się z naszymi dziećmi -jeden dzień z 365 tęsknienia za nimi 24 godziny z
8 765, 81277 z przytuleniem czemu nawet tego nie mamy - inne mamy mają dzieci na codzień a nam nawet to nie jest dane:( to nie jest sprawiedliwe w żadnym razie:( JAk ja za te kilka,kilkanaście,kilkadziesiąt lat poznam moje dzieci jak aniołka nie widziałam na oczy a Nicolkę tylko dwa razy??? Przecież Ona już jest inna niż te prawie 9 miesięcy temu. Wyć mi się chce-Nicolko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Malinka, Nicola jest piękna...ma śliczne białe skrzydełka i skacze po chmurkach z Naszymi Aniołkami...są z nami....codziennie są przy nas tylko może my ich nie dostrzegamy? Ja czasami wyobrazam sobie, że Lilipek siedzi obok i tak sobie gadamy :-D troche pomaga i potem się smiejemy...tzn ja się śmieję....to nic że po chwili wybucham płaczem...to nic...te parę minut "bycia" z moim synkiem trochę pomaga, trochę i na trochę...

Do góry