Bibianko- jak zaszłam w ciążę z Piotrusiem to nie miałam o tym zielonego pojęcia, kompletnie się nie domyślałam bo wszystkie objawy jakie miałam świadczyły o przyjściu @... Ni to jajnik mnie bolał, ni to brzuch czy gdzieś jak mówisz w szyjce itp... Mąż mówił zrób test bo Ty w ciąży jesteś, mówię Ci! A ja czekałam jeszcze dwa tyg. po terminie @ bo ciągle na niego czekałam. To mogą być objawy ciąży Kochanie i tego Wam życzę, trzymam mocno kciuki!!!! Ale pamiętaj, że nawet jeśli teraz się nie uda to będzie nowy miesiąc, nowe nadzieje

Buziaczek dla Ciebie:****
Dziewczyny, ja dziś idę na wieczór panieński do koleżanki, za tydzień w sobotę idziemy na wesele. Ale tak okropnie mi się nie chce... Ech, nie wypada mi nie iść, ale z chęcią bym odmówiła. No, ale mój mąż idzie na kawalerski więc rozchodzimy się w dwie strony

Narazie jestem jeszcze w pracy, później szybciorem do domu jadę sprzątnąć w mieszkanku troszkę, jakiś obiad, muszę się też ogarnąć, jakoś pomalować chyba??? Nigdy nie byłam na takim wieczorze, może któraś da mi jakieś wskazówki?
Póki co całuję wszystkie z Was a dla naszych Maleństw światełeczka
[*]
[*]
[*]
Piotrusiu mój najdroższy, dla Ciebie milion całusków do Nieba na dziś :*:*:*:*:* To już 2 lata i 4 miesiące odkąd opiekujesz się nami z Nieba...
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]