reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Bibi ja tak miałam przy tej ciąży w listopadzie taki dziwny okres jeszcze mówiłam do mojego,ze to było chyba poronienie bo nigdy tak wcześniej nie miałam a miesiąc póżniej już wcale nie dostałam i okazało się,że to ciążą nawet było podejrzenie,że już wtedy mimo tego krwawienia byłam w ciąży ale USG wskazuje,że jednak nie.

dziewczynki....tak bym chciała....mam takie bóle jak na @ tylko, że za wcześnie się zaczęły i niżej, tak jakby w dole brzucha w szyjce macicy, jejku nie wiem jak to opisać....a wczoraj wieczorem miałam taki stwardniały tam u samego dołu....nie chce sie nakrecać i robic testu bo juz nie raz miałam przeczucie i nic z tego nie było....no jak nie będe to trudno....

Moolsza to niesamowite co napisałaś:happy2: jak widać mamy kolejny przykład kontaktu naszych Anielskich maluszków z nami co napawa optymizmem choć troszkę.

Bibianko u mnie jak zaszłam w ciążę z Kubusiem to też miałam objawy jak na okres, byłam nawet więcej niż pewna że będzie lada dzień bo bardzo bolały mnie piersi a tu była wyczekiwana niespodzianka czego i Tobie teraz życzę z całego serca

Monila, ja pierwszą ciążę straciłam właśnie przez tox, jak miałam wątpliwy wynik na tox lekarz od razu zlecił mi awidność, która również była za wysoka, na planowanej wizycie miał mi przepisać antybiotyk niestety nie zdążył.Tak jak pisze moolsza toxo najczęściej zarażamy się przez kontakt z surowym mięsem, a nie koniecznie z kałem kotów. W następną ciążę zaszłam po 4 miesiącach i nie było żadnego problemu.
Bibiano za każdym razem będąc w ciąży miałam właśnie taki charakterystyczny ból podbrzusza, jakby na & ale to nie było to, no i zaczynał się tak na 2 tyg. po poprzedniej &. mnie dodatkowo mrowiły piersi i stawały się pełniejsze, i bolały po bokach jak ich dotknełam. Z całego serca życzę Ci żeby to był Fasolinek i trzymam kciuki.

Bibianka &&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte!!!!

Zazdroszczę wam tych znaków. Mi się Jula ani razu nie przyśniła, a i znaku od niej żadnego nie zauważyłam....pewnie nie zasłużyłam sobie

Światełka dla Przedszkolaczków [*][*][*], buziaki dla Fasolinek

Bibianko- jak zaszłam w ciążę z Piotrusiem to nie miałam o tym zielonego pojęcia, kompletnie się nie domyślałam bo wszystkie objawy jakie miałam świadczyły o przyjściu @... Ni to jajnik mnie bolał, ni to brzuch czy gdzieś jak mówisz w szyjce itp... Mąż mówił zrób test bo Ty w ciąży jesteś, mówię Ci! A ja czekałam jeszcze dwa tyg. po terminie @ bo ciągle na niego czekałam. To mogą być objawy ciąży Kochanie i tego Wam życzę, trzymam mocno kciuki!!!! Ale pamiętaj, że nawet jeśli teraz się nie uda to będzie nowy miesiąc, nowe nadzieje :) Buziaczek dla Ciebie:****

Dziewczyny, ja dziś idę na wieczór panieński do koleżanki, za tydzień w sobotę idziemy na wesele. Ale tak okropnie mi się nie chce... Ech, nie wypada mi nie iść, ale z chęcią bym odmówiła. No, ale mój mąż idzie na kawalerski więc rozchodzimy się w dwie strony ;) Narazie jestem jeszcze w pracy, później szybciorem do domu jadę sprzątnąć w mieszkanku troszkę, jakiś obiad, muszę się też ogarnąć, jakoś pomalować chyba??? Nigdy nie byłam na takim wieczorze, może któraś da mi jakieś wskazówki?

Póki co całuję wszystkie z Was a dla naszych Maleństw światełeczka
[*]
[*]
[*]

Piotrusiu mój najdroższy, dla Ciebie milion całusków do Nieba na dziś :*:*:*:*:* To już 2 lata i 4 miesiące odkąd opiekujesz się nami z Nieba...
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Kaju kochana nigdy nawet nie myśl że sobie nie zasłużyłaś choć chwilami też tak myślalałam jak Ty.. po prostu musisz bardziej zwracać uwagę na pewne rzeczy - ja czasem wręcz mam wrażenie że za bardzo sie doszukuję jakiś znaków od Kubusia i że świruję

Nati u mnie podobnie jak u Ciebie to mąż stwierdził że na bank jestem w ciąży żebym zrobiła test i sie nie pomylił..
No i baw się dobrze na tym panieńskim- niestety na panieńskim był raz w życiu więc nie wiem jakie wskazówki mogłabym Ci dać poza tym że masz się dobrze bawić...:)

My dziś idziemy do znajomych którzy maja małą córeczkę ( śmialiśmy sie zawsze że to narzeczona naszego Kuby jeszcze jak obie z koleżanką zaczynałyśmy ciążę) i strasznie się boje że to będzie dla nas ciężkie przeżycie...:(( tak strasznie tęsknię za Kubusiem...

Światełka dla wszystkich Przedszkolaczków (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) i specjalne dla Piotrusia Nati (**)

reklama
Piotrusiu (*) Andrzejku (*)najjaśniejsze światełka dla Was, i dla całego niebiańskiego przedszkola (*)

Kaju nie możesz tak pisać....kazda z nas zasłuzyła w końcu nasze dzieci to Anioły....

dziewczynki dziękuje, że tak mnie podtrzymujecie na duchu, juz sama nie wiem....dziś czuje jakby @ miala lada moment przyjść, ale znów w pracy słabo sie czułam....nie wiem zobaczymy do poniedziałku jak bedzie czysto zrobie test, a jak wyjdzie ze nie to w maju do gina....2 lata sie staramy i jakoś mineło, więc jeszcze troszke poczekam....

Do góry