reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
no dokładnie tak to wygląda :) jak ktoś robi krok do góry też odbijają się tylko paluszki i część stopy. Baliśmy się że jak komuś o tym powiemy to uzna żeśmy zwariowali...

są rzeczy i zjawiska, których nie da się racjonalnie wytłumaczyć ale to nie znaczy, że one nie istnieją. Ja jestem pewna, że istnieje niebo, że nasze Dzieci właśnie tam sie znajdują i wierzę, że przekazują nam znaki, że są szcześliwe.

Frogusia ja tez tam widze stopke..:-)

dzien wczoraj zleciał intensywnie i strasznie szybko...a dzis znowu do pracy:-) ehh w sobote mam wolne i jedziemy na zlot 3 dniowy.. ze znajomymi... mam nadzieje ze choc troszke odpoczniemy od tego wsyztskiego:-)

Dla naszych Aniołeczków (*)

Forgusia...niesamowite, piekne...oby więcej takich znaków naszych dzieci:tak:

ja miałam na oknie raczki Filipka, które odbił za zycia ale ja zauwazyłam je po Jego smierci, coś gotowałam, okno zaparowało i zobaczyłam te sliczne rączki.

Dziewczynki @ jeszcze nie mam, oby to był dobry znak....

wiecie co, oddałam wszystkie ubranka Filipka mojej koleżance, wiecie ile dało mi to radości....

Monila na pewno odpoczniecie, zycze wam tego z całego serca

bibi kochana ciesze sie ze oddanie ciuszków Filipka dało ci radosc.. mysle ze teraz bedzie ci lżej:-) kochana ja trzymam kciuki cały czas..i wierze ze @ nie przyjdzie i bedziesz kolejna zafasolkowaną :-)

reklama
Do góry