reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Tyle się napisałam i mi wcięło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bibi trzymam kciuki jak poczujesz ,że już chcesz to sprawdzisz,to zrób test i daj znać mam nadzieje,że akurat będę na bb zeby móc ci pogratulować:))
Gosieńka wiesz,że zawsze jesteś w rozmowach z moimi aniołkami i za ciebie będę mocno kciuki zaciskać&&&
Moniczko fajni ,że sobie wyjedziecie odpoczniecie mi się marzy taki wyjazd ale nie mogę się nigdzie ruszać .
Czy któraś z Was pisała może do justinkowa ja nie mam gg bo nie mam czasu na takie posiadówki przed kompem jak już to wolę popisać na fejsie a tak bardzo mi szkoda tej dziewczyny a ja wiem co ona czuje też po pierwszej stracie przy kolejnej ciąży myślałam,że to Bóg zwraca mi moje dzieciątko ale niestety zabrał mi i to.chciałabym jej pomóc ,zaprosiłam do nas ale nie napisała:(

reklama
Tak Malinko ja z nia od wczoraj rozmawiam. Staram sie przekonać zeby do nas dołączyła
Strata jednego dziecka jest strasznym przeżyciem a dwojga to juz niewyobrażalnym ;(

Dziewczynki proszę się dziś zmobilizować bo Iwonka potrzebuje nas na bardzo ważnym badaniu USG,jak wiadomo jest przerażona więc musi nas poczuć i koniecznie nasze całe anielskie przedszkole.Więc kciuki o 9 zaciskamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Aniołeczki i wasze też &&&&&&&&

Hej Oczywiście kciuki zaciśnięte już zaczynam trzymać&&&&&&&&&&&&&&:)
Nie wiem czy wam pisałam ale w niedziele zabrałam Kacpra na cmentarz
zapalić lampki u wuja i dziadka a kacper zadal mi pytanie dlaczego dziadek ma dom (pomnik)
a wuja zakopali do piasku?mówi ze go odkopie Ja sie pytam dlaczego a on zeby go zobaczyć
aż mi ciarki stanęły a bedąc u babci na imieninach Mamy tego właśnie wuja mówię do Kacpra usiądź sobie na kanapie nie stój aon nie bo tam wuja leży a to była właśnie kanapa z której wuja oglądał telewizję :(

Iwonka trzymam kciuki, daj nam znać co i jak :tak:

Dziewczynki informuję, że na teście tylko jedna kreseczka :-( od wczoraj mam objawy typowe dla @ ale jeszcze nie przylazła....oj przeczucia mnie zmyliły, ale cóż niedługo pójdę do lekarza i mam nadzieje, ze z jego pomocą w końcu się uda....

(*) dla wszystkich Aniołeczków

Gosiulek trzymam kciuki aby u Ciebie fasolka się pojawiła

reklama
Witam Was!

Bibi a długo ci sie spóźnia okres? Pytam się bo mnie test wyszedł pozytywnie dopiero równy tydzień po terminie@ a wcześniej była tylko jedna kreseczka
Gosiulek nic tylko trzymać kciuki
Malinka Iwonka ma duże wsparcie i tutaj i u Aniołków
Monila fajnie masz z tym wyjazdem zawsze się oderwiesz od codzienności
Frogusia niesamowita ta stopka mnie też ją przypomina,a wiesz że nie wiem dlaczego ale ta stopce też widzę rodzinę tatę ,mamę i dziecko...

Dzisiaj rano nieżle sie wystraszyłam mój dzidziolek skrzywił mi brzuch taki miałam nie symetryczny dość długo najgorsze że się nie poruszał a ja nabawiłam się takiej paniki że mówię Wam.Od razu czarne myśli i takie tam.Dopiero po dwóch godzinach łaskawie się ruszyło, a mnie chyba Mont Everest spadł ze serca.Ale ogólnie do tej pory coś leniwy jest.
Chciałabym się spytać o książkę "Jak usłyszeć Swoje Anioły" DR.Doreen Virtue wiem że nie które z Was czytały warto ją kupić???

Iwonka mam nadzieje że wszystko jest dobrze i nie potrzebnie się denerwowałaś

Dla naszych Aniołków
[*]

Ostatnia edycja:
Do góry