reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Bibiano dopóki nie przyjdzie @ nie będziemy tracić nadziei i tobie też nie wolno. Mam wieści od Iwonki;
Mimo,iż to 11 tc to dr zadowolona bo wszystko ładnie widać.Kosc nosowa jest.Przyziernosc karkowa,serce ok.Czekam na wyniki.
Moniczko no to cię maleństwo wystraszyło nieżle całe szczęście,że już po strachu:)

reklama
Ciesze sie ze u Iwonki wszystko ok jest:)
moolsza to sie nabawilas stracha, ale dobrze ze to tylko fasoleczka sobie zazartowac z mamausi chciala:)
bibi nic straconego, u mnie tez na poczatku byla tylko 1 kreseczka a @ dalej nie przychodzila i po tyg zrobilam 2 test i byly upragnione 2 kreseczki wiec glowa do gory i nie mozesz tracic nadziei

Molsza jestem 3 dni po spodziewanym terminem @...nadziei juz nie mam bo mam bóle typowe na @, te co miałam od 2 tyg były inne bo takie bardziej kłujace i w dole brzucha, dlatego pozwoliłam sobie na małą nadzieję....no ale cóż przez 2 lata sie nie udało to dlaczego teraz miałoby sie udać?

Iwonko tak sie cieszę ze wszystko ok.

Molsza no to musiałaś sie nieżle wystraszyć, ja nie czytałam tej książki ale tez zamierzam kupić, chyba Malinka ja czytała

Kochane, od wczoraj strach, strach i starch, az do teraz boli nie głowa. Jak juz wiecie wszystko oki. weszłam dopiero po 10. Moje dzielne Malenstwo!!! A Wam tak mocno dziekuję!!!!!!!!!!!!!!!!! i naszym Kochanym Aniołkom, też. Buziaki. Mimo, iz tydz 11, a usg brzuszne dr powiedziała, ze wszystko ładnie widac! Maleństwo ma rawie 5 cm.

Bibi, ja w tej ciąży robiłam 3 testy i każdy wskazywał róznie! Może zrób betkę. Nadal trzymam kciukasy!!!!!!!!!!!
Gosiu, no, no trzymam kciukasy!!!!!!!!!! Przydałoby mi sie spotkanie z Twoim zakonnikiem. Strona z pierścionkami cudna. Juz myślę c oby nie zamówić u jubilera dla męża takiego wisiorka z napisem "Szymuś - Aniołek tatusia"
Domi, niedługo Twoje usg. Jestes mloda, także obawy są mniejsze.

Też książki nie polecam. takie czary - mary.jeśli już to "Niebo istnieje, naprawdę"

Raz jeszcze dzięki za kciuki. Boże jeszcze cichosza, nikomu nie mówimy. Jesteśmy szurgnięci, powiemy chyba jak urodzę, albo sami się domyslą:szok: a tak poważnie, to zwyczajnie boję się o nich, by się nie zamartwiali...
Spadam na lulu, bo gowę mi wysadzi.

Łał.... No to może się wybiorę, która chętna na przejażdżkę ze mną. Zapraszam dziewczyny z okolicy!!! Zabiorę max. 4. Ja chętnie bym sie wybrała.
Gosiu, jak możesz to podaj namiar na szpital w kórym służy. I czy tak z marszu mogę Go odwiedzić?

Ostatnia edycja:
Iwonko
Specjalistyczne Centrum Rehabilitacji i Leczenia Schorzeń
Narządu Ruchu im. prof. Mariana Weissa (Stocer)
05-510 Konstancin-Jeziorna, ul. Wierzejewskiego 12
Kaplica pw. Niepokalanego Serca Najświętszej Maryi Panny
Msza św. w niedziele i święta o godz. 9.00,
w dni powsz. o godz. 16.00
Oddziały dla dzieci i młodzieży: Konstancin-Jeziorna (Chylice),
ul. Długa 40/42
Msza św. na sali gimnastycznej w niedziele o godz. 11.30,
w święta zniesione o godz.19.00
Kapelan: Ksiądz Ireneusz Łukanowski SAC,
zam.: 05-510 Konstancin-Jeziorna,
ul. Leśna 15/17, tel. 022 756 35 90

To jest bardzo dobry człowiek.Dosłownie anioł a nie człowiek.

Cześć dziewczynki dopiero wróciłam i już nadrabiam...

Monia aż mnie ciarki przeszły...

Bibi nie łam się tak jak dziewczyny piszą jeszcze nic straconego dopóki nie przyjdzie @

Moolsza dzięki:) takiej interpretacji jeszcze się nie dopatrzyłam ale jakoś tak pozytywnie nastraja...
Książki nie czytałam ale przymierzam się do przeczytania "Chaty" podobno dobra - ktoś czytał?
A maleństwa lubią robić takie wygibasy z brzuszka - co mój Kubuś wyrabiał....tęsknię za jego wariacjami, za nim...:(

Mamaszymusia2 bardzo się cieszę że wszystko w porządku - od rana prosiłam Kubusia żeby był przy e-cioci:)
Też bym chętnie pojechała do tego zakonnika ale ode mnie to kawał drogi...:((może by mi powiedział czy jeszcze kiedykolwiek będę matka tu na ziemi...:((

Ostatnia edycja:
reklama
Gosiu, czy lepiej zadzwonic i się umówić, czy z marszu po mszy podejsć?
Jesteś kochana, za tak wyczerpujące info.

A w tym miejscu, mój mąż był z Kubusiem na analizie ruchu...

Do góry